KooKoo ilmoittautui finaalitaistoon mukaan - miten käy Turussa?

MESTIS / Ennakko
KooKoon ja TUTOn välinen ottelusarja on ollut hämmästyttävän tasainen.
Kuva © Antti Varonen
TUTOn ja KooKoon neljännestä kamppailusta ei tunnelmaa puutu, sillä turkulaiset lupasivat kouvolalaiskannattajille ilmaiset otteluliput. Tiukka sarja sai perjantaina lisää bensaa liekkeihin.

Edellisen ottelun ratkaisu

Kouvolassa pelattiin perjantaina tuttuun tapaan tasainen kamppailu. Puntit olivat kaksi erää tasan, mutta KooKoo rynnisti kuitenkin 4−2-voittoon Hannes Björnisen kolmannen erän maaleilla. 

Tunteet kävivät aiempaa kuumempina myös summerin soitua. Pientä nokkapokkaa muodostui joka puolella kenttää, minkä tuloksena osa pelaajista saatettiin tuomareiden avustuksella koppiin. 

Pääpointit neljänteen taistoon

Lauantaina on tärkeää pitää pää kylmänä. Kun pientä ärsyttämistä tapahtuu puolin ja toisin, ei vastustajaa saa päästää ihon alle. Molempien joukkueiden on keskityttävä peliin, sillä muutoin voitto lipsahtaa toisen käsiin liian helposti. 

KooKoo nappasi edellisessä ottelussa ensimmäisen voittonsa, vaikka kaksi edellistä kamppailua olisivat voineet kääntyä lähes kummalle tahansa. Iso osa joukkueen laukauksista meni ohi maalin, mutta voiton tuoma itseluottamus antaa kouvolalaisille lisävirtaa. 

Tilastopoiminta

KooKoon puolustaja Jarno Lippojoki on tehnyt sarjan kolmessa ottelussa kolme maalia. Imatralainen on pelannut virkeästi ja ollut kaiken kaikkiaan suuri hyöty joukkueelleen. 

Seuraa Heitä

Ossi Ikonen #37 | HPK

Puolustaja

Ikosen taisteluasenne on juuri sitä, mitä pudotuspeleissä kaivataan. Perjantaina kiekon jalkaansa saanut puolustaja palasi lähes välittömästi peliin yhtä ehjänä kuin aiemminkin.

Aleksi Rutanen #9 |

Laitahyökkääjä

Rutanen on tehnyt jo kaksi maalia tässä välieräsarjassa. Toinen niistä oli peräti ratkaiseva, joten tämän pelurin vaarallisuutta ei ole syytä aliarvioida.

» Lähetä palautetta toimitukselle