Sputnikit kohtaavat porilaisen hulluuden pudotuspeleissä

LIIGA / Ennakko
Ässät oli runkosarjassa vahvempi osapuoli voitoin 3-1.
Kuva © Turo Ulvinen - www.thudesign.com
Kevään 2015 pudotuspelit ovat täällä. Pudotuspelien 1.kierroksella runkosarjan kahdeksanneksi sijoittunut SaiPa saa vastaansa Porin Ässät. SaiPalla on muistissa varmasti runkosarjan aikana saatu selkäsauna Porin vierailulta, joten ilmaiseksi lappeenrantalaiset ei varmasti tule mitään antamaan.

SaiPa ja Ässät ovat kohdanneet kauden aikana neljästi ja SaiPa on onnistunut viemään voiton ainoastaan kerran. Lokakuussa pelatun ottelun SaiPa vei nimiinsä voittomaalikilpailun jälkeen 4-3. Kauden kolme seuraavaa ottelua on päättyneet porilaisten voiton juhliin. SaiPa lähtee pudotuspeleihin otettuaan viidestä viimeisestä ottelusta vain yhden voiton. Yhtä monessa ottelussa SaiPa jäi peräti kolmesti täysin ilman maalia. Ässät puolestaan on hävinnyt vain yhden ottelun viidestä edellisestään.

Ässien riveistä puuttuvat puolustaja Garrett Stafford sekä hyökkääjä Michael Ryan. SaiPalta on sivussa ainoastaan leikkauksesta toipuva Janne Tavi. Lisäksi Dave Spina on pelikiellon vuoksi illan ottelusta sivussa kymppitilin täyttymisen vuoksi.

Korjattu Ässien sairaslistalaisia klo 13:24

Seuraa Heitä

David McIntyre #7 |

Keskushyökkääjä

Nyt jos koskaan on olisi kanadalaishyökkääjän aika herätä horroksestaan. McIntyre palasi loukkaantuneiden listalta 28. helmikuuta, eikä ole tehnyt pistettäkään sen jälkeen. Olisiko jo aika onnistumiselle?

Esa Lindell #23 | Dallas

Puolustaja

Puolustajien pistepörssin voittanut Lindell on yksi Ässien tärkeimmistä pelaajista. Oli erinomaisessa vedossa edellisessä kohtaamisessa. Jatkuuko sama vire pudotuspeleissä?

» Lähetä palautetta toimitukselle