D Team hakemaan täyskaatoa Ouluun

MESTIS / Ennakko
Mestiksen revanssiviikonloppu K-Laserin ja D Teamin välillä päättyi ensimmäisessä näytöksessä jyväskyläläisten voittoon. Oululaisryhmä on nyt tosipaikan edessä, sillä tappio tietäisi sarjan kärkikastin karkaamista turhan kauas.

Kuntokäyrät

K-Laserin epätasaiset otteet eivät oienneet ainakaan ensimmäisessä revanssiviikonlopun pelissä. D Team päihitti oululaisvieraansa hieman loukkaantumisista kärsineellä porukalla. Laserin peli hakee tällä hetkellä uomiaan, sillä perjantain peliin ei voi tasaista suoritusta yhdistää edes hyvällä tahdolla.

D Team puolestaan saavutti ennakkoon ajatellen minimituloksen. Perjantain voitto takasi sen, että viikonlopun jälkeen sarjanelonen ei tule ainakaan hirvittävän lähelle ja samalla jyväskyläläiset pysyivät hyvin sarjan kärjen vauhdissa.

Ratkaisun paikat

Perjantaina K-Laser hävisi pelinsä ennen kaikkea surkeaan erikoistilannepelaamiseen. Varsinkin toisen erä alun ylivoima oli aivan täysi katastrofi, sillä omissa kolisi kahdesti.

Osana heikkoon ylivoimapeliin ja muutoinkin hyökkäyspelaamiseen oli vaillinainen tahtotaso irtokiekoissa. Oululaiset hävisivät järjestään karat merkittävillä alueilla ja näin muutamat hyvätkin pyöritykset jäivät torsoiksi. Näin ollen joukkueen tavoitteena viikonlopulle olleet kunnianhimo ja suoritukseen keskittyminen eivät täysin täyttyneet ainakaan alkuun.


Tomi Peltosen ja K-Laserin viikonloppu ei alkanut kovinkaan hyvin.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

D Team joutui pelaamaan ensimmäisessä kohtaamisessa kohtuullisen uudistuneella koostumuksella. Henkisesti perjantain voitto saattoi olla tärkeä, sillä lauantaille tuskin on luvassa kovin isoja muutoksia ja apuja sairastuvalta.

On selvää, että lauantaina erikoistilanteet ovat jälleen isossa osassa. Joukkueille tulee varsin kova rasitus, sillä välimatka Jyväskylän ja Oulun välillä on varsin pitkä. Levolle ei siis jää kovin suuresti aikaa, joten tahtotila ratkaisee pienten asioiden kääntymisen puoleen tai toiseen.

Kokoonpanot

K-Laserin kokoonpanoon tuskin tulee kovin suuria muutoksia. Tomi Ståhlhammarin pelaaminen saattaa olla mahdollisuuksien rajoissa. Poissa lienevät Kärppien mukana olevat Ville-Matti Koponen sekä Toni Kirén.

D Teamin kokoonpanoon palaa pelikieltonsa lusinut Toni Rautakorpi. Muutoin sairastupa näyttänee aika samalta ennenkin. Poissa ovat melko todennäköisesti Pirkka Lahtinen, Jaakko Pelkonen, Jasse Ikonen, Kaarlo Jormakka, Matti Koistinen sekä Lauri Taipalus. Perjantain ottelusta sivussa olleen Turo Asplundin mahdollisuus osallistua lauantain Mestis-rientoihin selvinnee lopullisesti vasta lauantaina, kun liigajoukkue JYPin pelaajatilanne ratkeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle