Mestiksen kuumin joukkue edelleen tappioton

MESTIS / Raportti
Jukka Ahvenjärvi on saanut JYP-Akatemian hirmuvireeseen.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Neljä peliä, neljä voittoa varsinaisella peliajalla. JYP-Akatemia on aloittanut kauden tavalla, johon harva uskoi joukkueen ulkopuolella. Perjantaina jyväskyläläisten liitokeliin sai tutustua Kajaanin Hokki.

Viime kaudella keväällä kovaan liitoon päässyt JYP-Akatemia on jatkanut samalla sykkeellä heti kauden alusta. Perjantai-illan vieraspeli Kajaanin Hokkia vastaan päättyi 4-1-voittoon. Joukkue on voittanut kauden kaikki neljä peliään varsinaisella peliajalla.

Ensimmäinen erä oli Kajaanissa maaliton, mutta heti toisen erän ensimmäisellä minuutilla iski Hokki. Niko Saarenpää viimeisteli ylivoimalla 1-0-johtomaalin Riku Toivon ja Risto Mattilan syötöistä.

JYP-Akatemia ei tuosta hätkähtänyt, vaan joukkue iski toisessa erässä kaksi kertaa, maalintekijöinä JYPistä lainalla oleva Markus Nenonen ja Joonas Sammalmaa.

Henri Kanninen iski päätöserässä ylivoimalla 3-1-osuman, ja Mikko Virtanen kaunisteli vielä numeroita tyhjään maaliin.

Kauden ennakkoarvioissa sarjan hännille sijoitettu JYP-Akatemiaa on nuori mutta nälkäinen joukkue. Perjantai osoitti, että ikä on vain numeroita. Joukkueessa on puolenkymmentä JYPin liigajoukkueeseen tyrkyllä olevaa pelaajaa, jotka antavat hyvällä asenteella joka ilta näyttöjä emoseuran suuntaan.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle