Vierasvoitto tai selkä seinää vasten

MESTIS / Ennakko
Teddy Da Costa palasi viime kohtaamisessa kaukaloon.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kahden voiton takaa-ajoasemassa oleva Kajaanin Hokki yrittää napata KooKoosta tärkeän vierasvoiton ja kaventaa otteluvoitot 2−1:een.

Kouvolan KooKoo ja Kajaanin Hokki kohtaavat välieräsarjassa yhden välipäivän jälkeen kolmatta kertaa. Kahden vahvan kotijoukkueen ottelusarja näyttää kovasti kääntyneen KooKoolle, jolla on keskiviikkoisen 2−3-jatkoaikavoiton myötä kahden voiton etumatka ja vahva kotietu.

Tähän mennessä välieräsarjassa on nähty mukavan fyysistä peliä. Kovia, puhtaita taklauksia on sadellut ja ylilyönneiltä on vältetty. Myös maalivahdit Teemu Seppänen ja Mikko Rämö ovat näytelleet suurta roolia, ja kassarit jatkavat mitä todennäköisimmin taas maalinsuulla.

Ensimmäisessä välieräkohtaamisessa KooKoo hyödynsi Hokin avauserän nukahdukset ja nappasi rutiinilla 2−1-kotivoiton. Nyt Hokilla ei ole varaa sulkea silmiä sekunniksikaan Kouvolassa, mikäli linnapaidat eivät halua pelata jatkossa selkä seinää vasten.

Hokki-hyökkääjä Riku Toivo kertookin joukkueen verkkosivuilla, millä nikseillä Kouvolan oranssimustat kaatuvat.

− Sinne pitää mennä vaan vielä kovemmalla liikkeellä ja heittää kaikki likoon, niin kyllä siitä hyvä tulee. Niin kuin nähtiin eilen, KooKoon pakit sössi meille kaksi ilmaista maalia ihan meidän oman paineen johdosta.

Viime otteluun Hokki sai tärkeän palasen takaisin, kun hyökkääjä Teddy Da Costa palasi kokoonpanoon junailemaan kuvioita maanmiehensä Anthony Guttigin seuraksi. Ranskalaisduo kynäili heti 1+3-tehot ja tutkapari jatkaa varmasti peippailuaan Kouvolassakin. Myös Samu Pitkänen pelasi keskiviikkona oltuaan välieräavauksen sivussa.

KooKoo puolestaan nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa Hokista keskiviikkona, mikä tuo taatusti joukkueelle lisäbuustia kotiyleisön lisäksi.

Seuraa Heitä

Jan-Mikael Juutilainen #27 |

Keskushyökkääjä

KooKoon runkosarjan tehokkain pelaaja on iskenyt pudotuspeleissä vain yhden maalin. Liekkeihin syttymistä odotetaan.

Teddy Da Costa #77 |

Hyökkääjä

Mies on ollut monesti Jatkoajan seurattavana pelaajana, mutta aivan syystäkin. Taitava kaveri muodostaa melkoisen kaksikon Anthony Guttigin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle