Katkon paikka

MESTIS / Ennakko
Hokilla on mahdollisuus hankkia kolmas voitto ja livahtaa välieriin jo keskiviikkona kotihallissaan. Kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa Jokipojat ei ole kyennyt uhkaamaan kajaanilaisia, joten joensuulaisten pudotuspelit ovat päättymässä nopeassa tahdissa.

Toiseen otteluun Jokipojat oli saanut puhtia, mutta ei silti pystynyt lopulta horjuttamaan tunnollisesti puolustanutta kajaanilaisjoukkuetta. Asema alkaa olla toivoton, mutta vielä kerran pitäisi joensuulaispelaajien syttyä. Vierasotteluissa tappioita on jo yhdeksän putkeen, mutta kymmentä pitemmäksi putki ei ainakaan tällä kaudella veny.

Sen sijaan Hokilla toinen jalka on jo mitalipeleissä. Oikeastaan ainoa uhka on tuudittautuminen helppoon voittoon. Joukkue hävisi runkosarjassa kotonaan paljon otteluita ennalta heikompia joukkueita vastaan, joten Jokipoikien viimeinen oljenkorsi lienee isäntien löysä asenne.

Lauantain ottelun kolmannen erän ja koko maanantain ottelun kuumeen takia huilannut Jarkko Hattunen palannee kajaanilaisriveihin keskiviikkona. Loukkaantumisia ei joukkueessa ole.

Jokipojista sivussa ovat Tapio Ahtonen, Jani Keränen ja Juuso Akkanen. Maalilla pelaa Jasu Salminen, joka syrjäyttää aikaisemmissa otteluissa epäonnistuneen Teemu Seppäsen

Aiemmat ottelut

10.3.2008 Jokipojat-Hokki 2-5 (0-2, 1-1, 1-2)

Jokipoikien yritys ei riittänyt

8.3.2008 Hokki-Jokipojat 10-2 (4-0, 1-1, 5-1)

Kymmenen tyrmäystippaa


Otteluvoitot: 2-0


Otteluparin ennakkojutut

Jokipojat fyysisyydellä vikkelän Hokin kimppuun

Kumman noviisin kantti kestää?

Runkosarja tasavahvaa vääntöä

» Lähetä palautetta toimitukselle