Jari Kauppila oli Lahden illan sankari

Lahden harjoitusturnauksen toinen ottelu päättyi kotijoukkueen osalta onnekkaasti. Pelicans otti tiukan voiton Lukosta Jari Kauppilan viime minuutin maalilla.

Ensimmäisessä erässä tuomarit jakoivat yhteensä kaksitoista jäähyminuuttia, joten molemmilla joukkueilla oli oiva mahdollisuus harjoitella erikoistilannepelaamista. Ylivoimalla Pelicans tuntui olevan vielä tähän aikaan harjoituskaudesta askeleen edellä. Raumalaiset pyörittivät välillä kelvollisesti, mutta eivät pystyneet rakentamaan todellisia laukaisupaikkoja.

Tasakentällisin Lukko loi kuitenkin hyviä paikkoja, joista he tekivät ottelun ensimmäisen maalinkin. Pelicansin maalilla Joonas Kuusela torjui monta Lukkopelaajien vetoa ja kun vaara näytti olevan jo ohi, Lukon ranskalaislaituri Charles Bertrand laukoi kiekon helpohkosti maaliin ohi Kuuselan.

Simon Nielsen oli Lukon paras pelaaja.

Ottelun toinen erä oli sekavaa kiekkoa, jossa kontrolloidut hyökkäykset jäivät vähemmälle. Lukko pääsi useisiin 1-1 -hyökkäyksiin, muttei onnistunut rakentamaan maalia.

Kolmannessa erässä nähtiin harmillinen tilanne, kun Angelo Espositon maila osui Otto Honkaheimoa kasvoihin. Honkaheimo joutui poistumaan kentältä, eikä pelannut enää ottelussa. Tilanteesta tuomittiin Espositolle 2+2 korkeasta mailasta.

Pelicans tasoitti ottelun komean suoran hyökkäyksen päätteeksi. Ryan O'Marra jakoi Jarkko Immoselle, joka viimeisteli kiekon ohi varmoja otteita ottelussa esittäneen Simon Nielsenin.

Sinetti lahtelaisten voitolle saatiin viimeisellä minuutilla, kun alivoiman umpeuduttua Jari Kauppila karkasi läpiajoon. Rystyveivi oli liikaa Nielsenille. Hyvästä yrityksestä huolimatta Lukko ei enää onnistunut tasoittamaan peliä.

Ottelun loputtua käytiin rangaistuslaukauskilpailu. Lukolla yrittäjät olivat Eero Elo, Justin Azevedo ja Arttu Ilomäki, jotka epäonnistuivat kaikki. Pelicansilla ampujina oli Tommi Paakkolanvaara, Pekka Jormakka ja Timo Pärssinen, joka onnistui ohittamaan Nielsenin laukauksella alanurkkaan.