Blues kukisti Pelicansin

Pelicans koki harjoitusotteluiden ensimmäisen tappionsa viimeisessä ottelussaan, kun se hävisi Espoossa isäntäjoukkue Bluesille maalein 2-4. Bluesin kapteeni Toni Kähkönen osui kahdesti.

Ottelu ei tarjonnut suurta määrää hienouksia. Bluesin Roope Ranta yritti ottelussa ilmaveiviä, mutta epäonnistui. Sen lisäksi mieleenjäävä tapahtuma oli loppusekuntien tappelu Kari Sihvosen ja Oskari Korpikarin välillä. Sihvonen taklasi kovalla vauhdilla Ville Lajusta aivan turhaan ottaen huomioon jäljellä olevan peliajan, mikä johti tappeluun.

Avausmaalin iski Tommi Huhtala maalinedusruuhkasta Bluesin ylivoiman juuri päätyttyä. Pelicans tasoitti ylivoimalla Aaron Brocklehurstin rannelaukauksella.

Toisessa erässä Kähkönen pääsi tekemään Ramstedtin syötöstä lähes tyhjiin, kun Kristian Kuusela oli ensin epäonnistunut omassa yrityksessään. Pelicans tasoitti vielä kerran Max Wärnin tarkalla laukauksella aivan putken alle. Blues siirtyi vielä johtoon erän lopulla, kun Mikael Kurki laukoi heti Joni Töykkälän aloitusvoiton jälkeen. Kähkönen viimeisteli loppulukemat kolmannen erän alussa ylivoimalla.

Joukkueet kohtaavat liiga-avauksessa torstaina 15. päivä syyskuuta. Sitä ennen Blues pelaa vielä yhden harjoitusottelun Porissa.