Liigakarsinta jatkuu Mikkelissä

LIIGA / Ennakko
Pysähtyykö Jukurit jälleen Kolppaseen?
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Ilveksen ja Jukureiden välisen karsintasarjan toinen kohtaaminen otellaan tiistaina Mikkelissä. Avauskamppailu Hakametsässä oli erittäin tasainen, joten mikkeliläisillä on nyt oiva tilaisuus tasoittaa sarja kotiyleisönsä edessä.

Ensimmäinen ottelu pelattiin perjantaina, joten joukkueet lähtevät tiistain otteluun hyvin levänneinä. Ilves saapui Mikkeliin hiomaan kuvioitaan jo maanantaina.

Perjantain ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä. Tasaisessa ottelussa Jukureille tarjottiin voittoa hopeatarjottimella, mutta kiekkoa ei saatu useista paikoista sisään. Monien mielestä kiekko kävikin kerran maalissa, mutta tuomaristo ei tarkastanut tilannetta videolta.

Yksi Ilveksen avainpelaajista oli perjantaina nollepelin torjunut Ville Kolppanen. Kahdesta takaiskusta huolimatta mies paikallaan oli myös Jukureiden veräjänvartia Andreas Bernard. Myös Jukureiden hyökkäyskalusto osoitti vaarallisuutensa, ja vierasjoukkueella on täysi työ pitää Mika Partanen ja kumppanit aisoissa.

Avausmaalin merkitys tulee olemaan suuri. Mikäli Jukurit sen iskee, se pääsee pelaamaan täyden kotihallin edessä hurmoksessa.

Jukureilta sairastuvalla ovat Iivo Hokkanen, Mikko Laine ja Toni Hyvärinen. Ilvekseltä ovat varmmudella sivussa pitkäaikaispotilaat Masi Marjamäki sekä Miro Hovinen. Tarkemmat kokoonpanot ratkeavat lähempänä ottelua.

Viimeisimmät ottelut, TOP5

Jukurit M S P
Ilves M S P
1.Michael Keränen 3 5 8
2.Matias Sointu 0 4 4
3.Kai Kantola 3 1 4
4.Lassi Kokkala 2 2 4
5.Niko Peltola 0 3 3

» Lähetä palautetta toimitukselle