NHL-kierroksen topit ja flopit: Toewsin tehoilta hyydytti Canucksin

NHL / Aamuraportti
Kuva © Getty Images
Jonathan Toews nousi tehoillaan kuuden ottelun kierroksen ykkösnimeksi. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen muutkin onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Jonathan Toews, Chicago Blackhawks

Blackhawks-kapteeni johdatti omansa kolmanteen peräkkäiseen voittoon Vancouver Canucksin kustannuksella. Neljän tehopisteen (1+3) iltaa viettänyt kanadalaissentteri oli mukana jokaisessa joukkueensa neljässä maalissa.

Flyers päätti putkensa

Philadelphia Flyers katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa, kun se haki jatkoaikavoiton New York Islandersin vieraana. Wayne Simmonds ja Brayden Schenn keräsivät kaksi tehopistettä mieheen, ja Claude Giroux ratkaisi voiton jatkoaikaosumallaan.

Forsberg suomalaisten kiusana

Nashville Predatorsin Filip Forsberg tuuletti kahta maalia, kun Predators kävi nujertamassa liigan suomalaisjoukkue Minnesota Wildin tämän kotiareenalla. Myös Predators-käskyttäjä Peter Laviolettella oli aihetta juhlaan: voitto oli miehen valmennusuran 500. NHL-penkin takana.

Flopit

Raskin sairastuminen

Boston Bruinsin Tuukka Rask joutui jättämään ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan kesken kamppailun toisessa erässä sairauden johdosta. Rask ehti torjua 20 kertaa ja joutui antautumaan kahdesti.

Maalivahdin vaihto ei auttanut Bruinsia, sillä tolppien väliin komennettu Zane McIntyre kaivoi kiekon kolmesti selkänsä takaa ottelun kolmannessa erässä.

Red Wings taipui jälleen jatkoajalla

Detroit Red Wings pelasi jo kolmannen peräkkäisen ottelunsa, joka ratkesi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Tälläkin kertaa tulos oli yhtä laiha kuin viikonloppuna Buffalo Sabresia vastaan, kun vastustaja oli jälleen parempi jatkoajalla. Ennen jatkoaikatappioita Red Wings ehti toki ottaa kolme peräkkäistä voittoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle