Tasaväkistä vääntöä ja kuumia tunteita Kupittaalla

MESTIS / Kuvakooste
TUTO otti 4-1 kotivoiton Vaasan Sportista. Kummankin joukkueen pelaajat kävivät kuumina läpi ottelun ja ottelussa jaettiinkin kymmenittäin rangaistusminuutteja. Kotijoukkue TUTO vei ottelun nimiinsä iskemällä kolme maalia kolmannessa erässä.
Antti Virtanen kukitettiin ottelun yhteydessä.
Mestiksen kärkikamppailu alkoi tiukasti.
Kupittaalla ei ollut senttiäkään ylimääräistä tilaa.
Kotijoukkue kunnostautui fyysisessä pelissä.
Vieraat vastasivat samalla mitalla.
Kaveria ajettiin surutta, välillä turhankin innokkaasti.
Jani-Petteri Helenius...
... ja Niko Palonen runtelivat kotkapaitoja.
Seurauksena pitkä välienselvittely vaihtoaition edessä.
John Henrionilla riitti kerrottavaa läpi ottelun. Tuukka Pulliainen ei pitänyt Henrionin juttuja juuri minään.
Kristian Tuohilampi kolasi Niko Palosen, mistä seurasi lisää välienselvittelyä sekä pelirangaistus.
TUTO sai yrittää erän lopun ensin yhden ja sitten kahden miehen ylivoimalla. Porkkanaponttooneilla varustettu Frans Tuohimaa esti kuitenkin isäntien aikeet.
Ottelu toisti itseään toisessa erässä. Tällä kertaa Tony Vidgren ohjattiin istumaan kaksiminuuttista.
Juha-Matti Rautajoki ja Ari Gröndahl kohtasivat tuijotuskilpailussa.
Lauri Kärmeniemi oli seuraava kaltoinkohdeltu.
Jani Kiviniemi ohjattiin ulos kaukalosta. Mies halusi kovasti tietää rangaistuksen syyn.
Frans Tuohimaa kesti monet alivoimat, mutta toinen kahden miehen alivoima oli hänellekin liikaa.
Samuli Kivimäki karkasi läpiajoon ja toi Sportin tasoihin.
Kolmas erä alkoi vieraiden kannalta ikävästi. Antti Virtanen sivalsi isännät johtoon.
Sportin pelaajat saivat kaivaa kiekon maalin syövereistä vielä kaksi kertaa.
Loppukaudeksi Sportiin siirtynyt Frans Tuohimaa joutui todella hikoilemaan maalillaan, turhaan.
Sportin valmentajat olivat veikeinä tappiosta huolimatta.