Tappara ja LeKi jatkavat farmikumppaneina

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Andy Chiodo pelasivat viime vuonna myös LeKissä farmisopimuksen ansiosta.
Kuva © Timo Savela
Hopeajoukkue Tampereen Tappara ja Mestiksessä pelaava Lempäälän Kisa jatkavat farmiyhteistyötä myös kaudella 2014-15.

Mestiksessä myös tulevalla kaudella jatkava Lempäälän Kisa on julkaissut tiedotteessaan, että Kisa ja Liigaa pelaava Tappara jatkavat farmiyhteistyötään myös tulevalla kaudella. Tiedotteen mukaan molemmilla joukkueilla oli selvä halu jatkaa menestyksekästä farmisopimusta.

Joukkueet olivat samassa tilanteessa jo viime kaudella ja pelaajaliikenne toimi hyvin ja molempia auttaen. Tappara sai peliaikaa nuorilleen ja vähemmälle vastuulle jääneille, kuten puolustaja Atte Mäkiselle ja maalivahti Andy Chiodolle. Myös loukkaantumisten jälkeen moni tuli hakemaan tuntumaa Lempäälästä.

LeKi puolestaan sai Mestis-tasolle kovia pelimiehiä ja etenkin Arttu Ilomäki oli kultakimpale johtaen ajoittain jopa koko Mestiksen pistepörssiä. Kotikatsomo sai myös nauttia todellisten ammattilaisten suorituksista, kuten yhden ottelun pelanneen Nick Bailenin virtuositeetista.

Tapparan suuntaan tehdyn farmisopimuksen lisäksi LeKi neuvottelee yhteistyön jatkumisesta myös liigajoukkue Tampereen Ilveksen ja Suomi-sarjaa pelaavan Tampereen KooVeen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle