Mestarivalmentaja Juha Juujärvi LeKin peräsimeen

MESTIS / Uutinen
Juha Juujärvi palaa Lempäälään.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Lempäälän Kisa julkisti tulevan kauden päävalmentajansa, KooKoosta saapuu vanha tuttu Juha Juujärvi.

Lempäälän Kisa ja Juha Juujärvi ovat tehneet kauden 2014-15 eli vuoden kattavan sopimuksen LeKin päävalmentajan pestistä. Juujärvi valmensi viime kaudella Kouvolan KooKoota, jonka johdatti lopulta Mestiksen mestaruuteen. Jatkoa ei kuitenkaan tullut ja osoitteeksi vaihtui Lempäälä.

− Kouvolassa sain olla Mestiksen tasolla huippuorganisaatiossa ja kehitin itseäni. Lempäälään paluuta helpottivat vanhat muistot ja Tampereen alueen laajat mahdollisuudet. Myös perheellä oli iso rooli päätöksessä. Tuttuja ihmisiä on niin LeKissä, Ilveksessä kuin Tapparassakin, Juha Juujärvi kertoo valinnastaan.

Juujärvellä on entuudestaan kokemusta LeKistä. Kaudella 2007-08 hän luotsasi sarjanousijan runkosarjassa viidenneksi ja pudotuspeleihin. Hän oli LeKin Mestis-historian ensimmäinen valmentaja. Kuuden välivuoden jälkeen tiet yhtyvät.

− Haluan, että LeKi-henki on kantava tekijä. Toivottavasti pystyn auttamaan nuoria sekä vähän vanhempiakin pelaajia pelaamaan hyvää jääkiekkoa Kisan nutussa ensi kaudella. Tarkoitus on pelata aktiivista ja viihdyttävää kiekkoa ja ottaa tarvittava määrä voittoja, jotta nähdään taas playoff-kiekkoa Lempäälässä, Juujärvi kertoo tulevan kauden suuntaviivoista.

− Meillä on nuorekas ja kunnianhimoinen valmentaja. Hänellä on tekemisen meininki, kommentoi joukkueen uutta päävalmentajaa LeKin toimitusjohtaja Vesa Papinsaari.

Myös LeKi Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso on tyytyväinen:

− Päättyneen kauden pettymyksen jälkeen oli tavoitteena löytää kyvykäs ja motivoitunut valmentaja, jolla on halu viedä seuraa eteenpäin. Juha täyttää ehdottomasti nämä kriteerit. Uskon, että hän saa luotsattua Kisan takaisin pudotuspeleihin vuoden tauon jälkeen.

LeKi julkistaa täydellisen valmennustiiminsä ja ensimmäiset pelaajasopimukset juhannukseen mennessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle