Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Nicklas Lasu nousi Frölundan jatkoaikasankariksi.

Antti Romsi - http://www.romsi.net

Frölunda jälleen CHL:n paras

Göteborgilainen Frölunda HC on toista kertaa peräkkäin Champions Hockey Leaguen mestari, kun se onnistui voittamaan finaalissa HC Sparta Prahan jatkoajalla maalein 4−3. Ratkaisumaalista vastasi Nicklas Lasu.

Avauserässä nähtiin neljä maalia. Sparta Praha sai unelma-alun, kun Lukas Cingel pisti Petr Kalinan laukauksen irtokiekon sisään. Casey Wellman toi Frölundan tasoihin, ennen kuin Frölunda sai ison mahdollisuuden Miroslav Formanin viisiminuuttisen ja pelirangaistuksen myötä.

Rangaistuksen aikana molemmat joukkueet osuivat kertaalleen. Petr Vrana osui vastahyökkäyksestä ennen kuin Joel Lundqvist toi kotijoukkueen jälleen tasoihin ohjaamalla Henrik Tömmernesin laukauksen maaliin.

Toinen erä oli täydellistä Frölundan hallintaa ja Wellmanin illan toinen vei ruotsalaisryhmän kiinni toiseen peräkkäiseen Champions Hockey Leaguen voittoon. Sparta Praha oli kuitenkin kolmannessa erässä parempi, ja Lukas Klimek onnistui tasoittamaan. Päätöserässä Sparta Prahalla oli paremmat mahdollisuudet kääntää peli edukseen jo varsinaisella peliajalla, mutta ratkaisua haettiin lopulta jatkoajalta.

Kolmella kolmea vastaan pelattu jatkoaika ehti vanheta vain puolitoista minuuttia ennen kuin Mats Rosseli Olsen nousi maalille ja syötti Nicklas Lasulle, joka siirsi kiekon ohi Tomas Pöpperlen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Sean Bergenheim joutuu lopettamaan - syksyinen aivotärähdys estää pelaamisen

SHL | 1.2.2018 12:02
Yli 500 NHL-ottelua urallaan pelannut Sean Bergenheim joutuu lopettamaan peliuransa. Frölunda HC:ta tällä kaudella edustanut hyökkääjä ei toipunut syksyllä saadusta aivotärähdyksestä. lue lisää

Joel Mustonen palaa Ruotsiin - suuntana Göteborg

SHL | 14.11.2017 10:31
Maanantaina Pelicansin kanssa sopimuksen purkanut Joel Mustonen siirtyy SHL:ssä pelaavan Frölunda HC:n riveihin. lue lisää

Ruotsin 17-vuotias superlupaus ryminällä sisään miesten maajoukkuepeleihin

MAAJOUKKUE | 12.11.2017 10:00
Rasmus Dahlin on Ruotsin jääkiekon juniorituotannon viimeisin helmi. 17-vuotiaana hän pelaa jo toista kauttaan miesten pääsarjassa ja teki Helsingissä debyyttinsä myös miesten virallisissa maaotteluissa. lue lisää

Sami Aittokallion ura jatkuu Tšekissä

LIIGA | 13.5.2017 20:56
Kärpissä kahden edellisen kauden torjunut Sami Aittokallio suuntaa ensi kaudeksi Prahaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Sean Bergenheim

s. 1984 Helsinki, FIN
180CM / 84KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2002 New York Islanders 1. kierros #22