Puljujärvi: "Lähden U18-kisoihin lauantaiaamuna"

LIIGA / Haastattelu
Puljujärven tällä erää mahdollisesti viimeinen peli kärppäpaidassa päättyi pronssijuhliin.
Kuva © Jarno Hietanen
Kärpät voitti JYPin perjantain pronssiottelussa lukemin 3−2. Ottelun jälkeen Kärppien superlupaus Jesse Puljujärvi vahvisti lähtevänsä edustamaan Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta Yhdysvalloissa pelattaviin maailmanmestaruuskilpailuihin.

Jesse Puljujärvi nappasi perjantaina jo kolmannen mitalinsa kuluvan kauden ajalta, kun Kärpät päätti kautensa pronssin värisiin juhliin. Tiistaina päättyneen välieräsarjan jälkeen on spekuloitu Puljujärven liittymistä Pikkuleijonien MM-ryhmään.

− Lähden U18-kisoihin lauantaiaamuna, hyökkääjä vahvisti.

− En usko, että kisat ovat hirveän isossa roolissa NHL:n varaustilaisuutta ajatellen. Tietenkin jos pelaa hyvin, niin eihän sieltä voi tulla kuin positiivista, Puljujärvi jatkoi.

Puljujärvi myönsi ottelun jälkeen kärsivänsä pienistä vammoista, muttei halunnut eritellä niitä sen suuremmin.

− Pikkuvammoja on, mutta kuitenkin haluan pelata.

Toimittajien kysymyksiin polven ja olkapään tilanteesta hän kuitenkin vastasi.

− Polvi on kunnossa ja olkapää on teipattu.

Kärpät hävisi tiistaina seitsemännessä ottelussa välieräsarjan Tapparaa vastaan. Tappio oli karvas ja oululaisjoukkue käytti välipäivät tappion sulatteluun.

− Meillä oli monta päivää aikaa sulatella tappiota ja sen jälkeen aloimme keskittyä tähän peliin. Saimme tehtyä pari treeniä noiden päivien aikana, hyökkääjä avasi.

Puljujärvi iski Kärppien ensimmäisen maalin kolmannessa erässä, joka aloitti kotijoukkueen nousun JYPin rinnalle ja lopulta ohi.

− Ylivoimalla pääsin keskelle ja Lasse [Kukkonen] blokkasi hyvin JYPin äijää siinä. Siihen aukesi linja ja Sepe [Sebastian Aho] näki sen ja siitä sitten lauoin puolikorkean onetimerin, nuori hyökkääjä kertasi maaliaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle