Kai Nurminen jatkaa uraansa TPS:ssä

LIIGA / Uutinen
TPS:n tulevan kauden palapeli nitkahti yhden ison palasen verran eteenpäin seuran tiedotettua jatkosopimuksesta Kai Nurmisen kanssa. Maalitykki jatkaa uraansa vielä kahden vuoden ajan.

TPS tiedotti perjantaina solmineensa kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen laitahyökkääjä Kai Nurmisen kanssa. Nurmisen spekuloitiin pitkään päättävän uransa tähän kauteen, mutta pelihalut veivät lopulta voiton eläkesuunnitelmista.

TPS oli luonnollinen vaihtoehto uran jatkuessa, eivätkä ulkomaat enää kiinnosta maailmaa kiertänyttä maalitykkiä.

- Olen saanut talon kuntoon ja perheen tilanne täällä on hyvä. Muksuilla menee koulu mukavasti ja vaimo on töissä. Mihin sitä täältä lähtisi.

- En halua sekoittaa lasten harrastuksia ja kouluja, on ihan turha lähteä rikkomaan palettia. Sveitsissä saisi enemmän rahaa, mutta sitten perheessä kaikilla muilla olisi surkeaa, kertoi Nurminen tuntojaan.

Pian 36 vuotta täyttävän Nurminen on kuluvalla kaudellakin ollut TPS:n kantavia voimia. Joukkueen kultakypärä sijoittui runkosarjan pistepörssissä neljänneksi tehoilla 25+24.

Nurminen on kaksinkertainen SM-liigan maalikuningas. Hän on urallaan tehnyt TPS:n, HPK:n ja Jokereiden riveissä 206 liigamaalia ennen tämän kevään pudotuspelien alkua.

» Lähetä palautetta toimitukselle