Lee Sweatt TPS:n puolustukseen

LIIGA / Uutinen
Turun Palloseura vahvistuu, kun Lee Sweatt palaa joukkueeseen. Toissa kaudella TPS:ää edustanut pakki kiekkoili alkukaudella Riian Dinamossa.

Lee Sweatt pelasi turkulaisseurassa tehokkaasti kaudella 2007-2008, kun pienikokoinen pakki latoi 56 ottelussa pisteet 15+18=33.

SM-liigassa vierähtäneen talven jälkeen miehen ura jatkui Itävallasta, josta mies siirtyi täksi kaudeksi KHL:ää pelaavaan Riian Dinamoon. 24-vuotias yhdysvaltalainen 37 ottelussaan pisteet 2+5=7 ja lopulta osapuolet ajautuivat purkamaan sopimuksensa.

– Lee palaa tuttuun paikkaan Turkuun, jossa hän aikaisemmin viihtyi ja tuntee pelaajia entuudestaan, joka varmasti helpottaa hänen sopeutumista joukkueeseen nopeasti. Olen erittäin iloinen siitä, että Lee tuli meille, sillä ottajia hänelle on viime päivinä ollut monia niin Ruotsista, Suomesta kuin Sveitsistäkin, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kertoo seuran verkkosivuilla.

– Hän on juuri sellainen rightin puolen puolustaja, mikä meiltä on puuttunut puolustuksesta koko kauden. Sweatt pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hänellä on uhrautuva luonne ja hän pelaa joukkueen puolesta korkealla intensiteetillä, jota juuri pienikokoinen pelaaja tarvitsee ollakseen tehokas.

» Lähetä palautetta toimitukselle