Keränen: "Olisin mieluummin laitahyökkääjä"

LIIGA / Haastattelu
Keränen iski lahtelaisverkkoon tehot 2+0.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves hävisi lauantain kotiottelunsa Pelicansille. Michael Keränen osoitti merkkejä omasta tulemisestaan iskemällä tupsukorvien illan molemmat osumat.

Ilves hävisi kotonaan Pelicansille maaleiin 4−2. Tupsukorvien molemmat maalit tehnyt Michael Keränen harmitteli päävalmentaja Karri Kiven tavoin halvalla päästettyjä maaleja omiin.

− Molempiin suuntiin oli paikkoja. Vähän helposti annoimme vastustajalle maalit.

Keränen ei ole tehnyt tehopisteitä entiseen tapaansa, mutta miehen omin sanoin hän on löytämässä parasta virettään.

− Pikkuhiljaa pääsen paremmin mukaan. Täytyy mennä pelipaikkojen muutoksen mukaan, pohti Keränen.

Keränen on nähty viime vuosina tavallisesti laitahyökkääjänä, mutta Ilveksen loukkaantumisten myötä hänet on istutettu keskushyökkääjän rooliin. Asia vaatii miehen omien sanojen mukaan välillä kertausta.

− Täytyy välillä muistutella itselle, että pelaa keskellä. Täytyy ottaa vähän alempaa ja sen sellaista. Olen nuorempana pelannut keskushyökkääjänä, joten ei se ihan vieras tontti ole.

Kysyttäessä mieluisampaa pelipaikkaa, Keräsen vastaus on varsin poliittinen.

− Olisin mieluummin laitahyökkääjä, jos saisin valita. Keskelläkin on ihan hyvä.

Ilves on tällä hetkellä huonoimpia kotijoukkueita koko Liigassa. Vieraissa sen sijaan kulkee. Keräsellä oli esittää jotain ideoita tupsukorvien kotivireen parantamiseksi.

− Jos minulla olisi lääkkeet mielessä, niin voittaisimme varmasti enemmän pelejä. Pitäisi palata varmaan ruohonjuuritasolle, ja keskittyä tekemään pienet asiat paremmin, analysoi Keränen.

» Lähetä palautetta toimitukselle