Juuso Perttilä siirtyi lohipaitoihin.

Oona Sarajärvi

Kiekko-Vantaa vahvistuu - Perttilä ja Linke lohipaitoihin

Kiekko-Vantaa julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukana hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke, joka pelasi viime kauden Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:ssä.

Kiekko-Vantaa on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke ovat allekirjoittaneet tulevan kauden kattavat sopimukset.

Perttilä, 24, pelasi viime kaudella Heinolan Peliitoissa, jossa 48 ottelussa syntyi tehopisteet 13+21. Perttilällä on takanaan kahden Mestis-kauden lisäksi kausia Bewe TuusKissa ja KJT:ssä. Suomi-sarjassa hän nakutteli KJT:ssä 17 ottelussa tehot 16+16. Mestiksessä Perttilällä on tilastoissa 66 ottelusta pisteet 45.

− Meillä on kova nippu kasassa. Kiekko-Vantaan viime kausi oli todella hyvä, mutta parannettavaakin jäi. Mestaruutta lähdetään siis tavoittelemaan, Perttilä kertoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Linke puolestaan pelasi viime kaudella Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:n riveissä 39 ottelua ja merkkautti pisteet 3+13. Mestis ei ole täysin uusi Linkelle, jolla on vyöllään 223 ottelua TUTOssa ja HC Keski-Uusimaassa.

− Hyvillä mielin Vantaalle. Tämä oli itselle paras vaihtoehto ja ratkaisu. Seura pyrkii vahvasti eteenpäin. Odotan innolla tulevaa kautta, Linke kertoi. 

MIKKO ROIVAS

Lue myös

Juuso Perttilä: "Yritetään parhaamme mukaan luoda paikkoja"

MESTIS | 7.10.2017 21:59
Juuso Perttilä oli yksi illan hahmoista, kun Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kotivoittonsa IPK:sta luvuin 4-3. Perttilä iski kotijoukkueen 2-1-johtomaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. lue lisää

Hyttiselle ottelun mittainen pelikielto

MESTIS | 19.2.2018 10:33
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Joonas Hyttiselle on määrätty ottelun mittainen pelikielto. Hyttiselle tuomittiin lauantaina Espoo Unitedia vastaan viisi minuuttia ja pelirangaistus selästä taklaamisesta. Hän kärsii pelikiellon keskiviikkona 21. helmikuuta. lue lisää

Jäähdytysaineet vuosivat jäälle Vantaalla - pääkaupunkiseudun kamppailu siirtyy harjoitushalliin

MESTIS | 17.2.2018 16:44
Vantaan Trio Areenan putkiongelmat siirtävät Kiekko-Vantaan ja Espoo Unitedin välisen ottelun harjoitushalliin. lue lisää

Kiekko-Vantaalle runsaasti Mestis-kokemusta puolustukseen - Ville Virtanen lohipaitaan

MESTIS | 16.2.2018 0:54
Kiekko-Vantaa vahvistaa puolustustaan Ruotsissa kuluvalla kiekkoilleella Ville Virtasella. lue lisää

Kiekko-Vantaa saa vahvistusta puolustukseen - Veeti Vainio tekee paluun

MESTIS | 8.1.2018 13:23
Kiekko-Vantaa saa puolustukseensa vahvistusta, kun KooKoon Veeti Vainio teki toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vantaalaisseuraan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Otto-Eemeli Linke

K-Vantaa #23 L p
s. 1990 Turku
193CM / 96KG
SOPIMUS: 2018