Juuso Perttilä siirtyi lohipaitoihin.

Oona Sarajärvi

Kiekko-Vantaa vahvistuu - Perttilä ja Linke lohipaitoihin

Kiekko-Vantaa julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukana hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke, joka pelasi viime kauden Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:ssä.

Kiekko-Vantaa on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke ovat allekirjoittaneet tulevan kauden kattavat sopimukset.

Perttilä, 24, pelasi viime kaudella Heinolan Peliitoissa, jossa 48 ottelussa syntyi tehopisteet 13+21. Perttilällä on takanaan kahden Mestis-kauden lisäksi kausia Bewe TuusKissa ja KJT:ssä. Suomi-sarjassa hän nakutteli KJT:ssä 17 ottelussa tehot 16+16. Mestiksessä Perttilällä on tilastoissa 66 ottelusta pisteet 45.

− Meillä on kova nippu kasassa. Kiekko-Vantaan viime kausi oli todella hyvä, mutta parannettavaakin jäi. Mestaruutta lähdetään siis tavoittelemaan, Perttilä kertoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Linke puolestaan pelasi viime kaudella Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:n riveissä 39 ottelua ja merkkautti pisteet 3+13. Mestis ei ole täysin uusi Linkelle, jolla on vyöllään 223 ottelua TUTOssa ja HC Keski-Uusimaassa.

− Hyvillä mielin Vantaalle. Tämä oli itselle paras vaihtoehto ja ratkaisu. Seura pyrkii vahvasti eteenpäin. Odotan innolla tulevaa kautta, Linke kertoi. 

MIKKO ROIVAS

Lue myös

Juuso Perttilä: "Yritetään parhaamme mukaan luoda paikkoja"

MESTIS | 7.10.2017 21:59
Juuso Perttilä oli yksi illan hahmoista, kun Kiekko-Vantaa otti ensimmäisen kotivoittonsa IPK:sta luvuin 4-3. Perttilä iski kotijoukkueen 2-1-johtomaalin hienon yksilösuorituksen päätteeksi. lue lisää

Veeti Vainio siirtyy KooKoosta Kiekko-Vantaaseen

MESTIS | 12.10.2017 11:00
Kiekko-Vantaa solmi lainasopimuksen puolustaja Veeti Vainion, 20, kanssa. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Viime kaudella espoolainen pelasi Liigassa KooKoon riveissä. lue lisää

Pitkän odotuksen päätös - Toni Leinonen jatkaa Kiekko-Vantaassa

MESTIS | 3.10.2017 14:56
Kiekko-Vantaa ja Toni Leinonen ovat solmineet pelaajasopimuksen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. lue lisää

Kiekko-Vantaan Mäkisellä selkeä tavoite: Vuoden kuluttua Liigaan

MESTIS | 28.9.2017 10:00
Kiekko-Vantaan 21-vuotias hyökkääjä Atte Mäkinen aikoo pelata hyvän tulevan kauden ja tähdätä sen jälkeen Liiga-jäille. Valmistelut tulevaa kautta koskien on tehty. Peliaikaa ja vastuuta tuli harjoitusotteluissa siinä, missä omaan peliin tuli kiekollista rauhallisuutta. lue lisää

Emil Leppänen lunasti odotukset - jatkosopimus syntyi

MESTIS | 10.9.2017 16:52
Puolustaja Emil Leppänen lunasti koeajalla odotukset ja sai aikaan jatkosopimuksen Kiekko-Vantaan kanssa. lue lisää

Kommentit

Juuso Perttilä

K-Vantaa #20 L h
s. 1992 Helsinki
185CM / 85KG
SOPIMUS: 2018