Kiekko-Vantaa vahvistuu - Perttilä ja Linke lohipaitoihin

MESTIS / Uutinen
Juuso Perttilä siirtyi lohipaitoihin.
Kuva © Oona Sarajärvi
Kiekko-Vantaa julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Mukana hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke, joka pelasi viime kauden Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:ssä.

Kiekko-Vantaa on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjä Juuso Perttilä ja puolustaja Otto-Eemeli Linke ovat allekirjoittaneet tulevan kauden kattavat sopimukset.

Perttilä, 24, pelasi viime kaudella Heinolan Peliitoissa, jossa 48 ottelussa syntyi tehopisteet 13+21. Perttilällä on takanaan kahden Mestis-kauden lisäksi kausia Bewe TuusKissa ja KJT:ssä. Suomi-sarjassa hän nakutteli KJT:ssä 17 ottelussa tehot 16+16. Mestiksessä Perttilällä on tilastoissa 66 ottelusta pisteet 45.

− Meillä on kova nippu kasassa. Kiekko-Vantaan viime kausi oli todella hyvä, mutta parannettavaakin jäi. Mestaruutta lähdetään siis tavoittelemaan, Perttilä kertoi Kiekko-Vantaan verkkosivuilla.

Linke puolestaan pelasi viime kaudella Ruotsin kolmostasolla Kalix HC:n riveissä 39 ottelua ja merkkautti pisteet 3+13. Mestis ei ole täysin uusi Linkelle, jolla on vyöllään 223 ottelua TUTOssa ja HC Keski-Uusimaassa.

− Hyvillä mielin Vantaalle. Tämä oli itselle paras vaihtoehto ja ratkaisu. Seura pyrkii vahvasti eteenpäin. Odotan innolla tulevaa kautta, Linke kertoi. 

MIKKO ROIVAS

» Lähetä palautetta toimitukselle