Kaupo Kaljuste RoKin testiin

MESTIS / Uutinen
RoKi testaa virolaispuolustaja Kaupo Kaljusten pelitaidot. Uuden try-out-kokelaan hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun luottopuolustaja Antti Pohjalainen loukkasi itsensä maanantaisissa harjoituksissa.

Kaupo Kaljuste on Mestiksen seuraajille tuttu kaveri, sillä 27-vuotias virolaispuolustaja kävi kaksi vuotta takaperin näyttämässä taitojaan niin Vaasan Sportin kuin Savonlinnan Pallokerhonkin harjoituksissa. Silloin ilman sopimusta jäänyt Kaljuste on edustanut Suomessa myös Nokian Pyryn A-nuorten joukkuetta kaudella 2000-2001 silloisessa 1-divisioonassa.

Viime kauden Kaljuste vietti puoliksi Valko-Venäjän Extraliigassa pelaavassa latvialaisjoukkue ASK Ogressa sekä Ranskan pääsarjajoukkue Chamonix HC:ssa.

Kaljusten nopea try-outille ottaminen juontaa juurensa RoKin luottopuolustaja Antti Pohjalaisen harjoituksissa saamaan jalkavammaan, joka pitää miehen sivussa tositoimista arviolta kolme viikkoa.

Pelaajaliikennettä myös muualle

RoKin rivit harvenivat kahdella nimellä, kun kolossaalinen slovenialaispuolustaja Lovro Bajc ei saanut vakuutettua rovaniemeläisvalmennusta try-outinsa aikana ja on näin ollen vapaa etsimään itselleen uuden seuran.

Myös viime perjantain Mestiksen sarja-avauksessa RoKi-paidassa viilettänyt Jani Kylmämaa on palasi takaisin Suomi-sarjajoukkue Tornion IHC:n riveihin, jonka kanssa kokeneella hyökkääjällä on alkaneen kiekkokauden 2009-2010 kattava pelaajasopimus.

» Lähetä palautetta toimitukselle