Fabien Bourgeois saapuu Jokipoikiin heinä-elokuun taitteessa.

Marie Brunel / Les Gothiques, http://www.lesgothiques.com

Jokipojat vahvistuu ranskalaispuolustajalla

Jokipoikien tulevan kauden joukkueessa nähdään ranskalaisväriä, kun seuran riveihin liittyy puolustaja Fabien Bourgeois.

Ranskalaispuolustaja Fabien Bourgeois, 22, saapuu Joensuuhun kotimaansa pääsarjajoukkue Amiensista. Pienikokoinen oikealta ampuva puolustaja iski viime kauden 44 runkosarjaottelussa tehopinnat 4+13.

− Toivon ja oletan, että minusta on paljon apua. Pystyn auttamaan joukkuetta myös hyökkäyspäässä, ja olen pelannut erittäin hyvin kiekon kanssa. Tavoitteenani on tulevalla kaudella kehittyä edelleen, ja sen unelman mukaan teen töitä joka päivä, Bourgeois kertoo seuran tiedotteessa.

Genevenjärven rannalla olevasta Thonon-les-Bains'n pikkukaupungista kotoisin oleva kiekkoilija on ehtinyt pelata kaikkiaan yli sata Ranskan pääsarjan ottelua. Vyölle on tullut myös muutama maajoukkuekomennus parin vuoden takaa.

− Olen keskustellut Mestiksessä pelanneen ystäväni kanssa, ja hän on kertonut sarjasta paljon positiivista. Pelit ovat kovia ja vauhdikkaita, ja mukana on paljon kaltaisiani nuoria, eteenpäin tahtovia pelaajia. Se kuulostaa hyvältä, mies jatkaa.

Päävalmentaja Jouni Variksen apuvalmentajaksi taas on kiinnitetty Ville Väänänen. Ärjypaitojen ex-puolustaja toimi viime kaudella seuran B-juniorien valmennuksessa.

Lue myös

Jokipoikien Bourgeoisille ottelurangaistus potkaisemisesta

MESTIS | 5.12.2017 20:19
Jokipojat-puolustaja Fabien Bourgeois lensi suihkuun potkaisemisesta ottelussa LeKiä vastaan. lue lisää

Uusien kokemuksien perässä Suomeen − Bourgeois odottaa innolla kauden alkua

MESTIS | 27.9.2017 17:45
Jokipojat sai alkavalle Mestis-kaudelle mielenkiintoisen vahvistuksen, kun 22-vuotias puolustaja Fabien Bourgeois saapui kesällä Joensuuhun. Suomalaiseen pelityyliin ja elämänmenoon hyvin tottunut ranskalaisnuorukainen puhkuu jo intoa päästä pelaamaan. lue lisää

Jokipoikien Koivisto taklasi itsensä suihkuun

MESTIS | 15.11.2017 19:19
Jokipoikien hyökkääjä Mika Koiviston ottelu Ketterää vastaan päättyi avauserän lopulla päähän kohdistuneesta taklauksesta tulleeseen ulosajoon. lue lisää

Jokipojat löysi Iilahden korvaajan - Joonas Harald matkaa Joensuuhun

MESTIS | 12.11.2017 22:12
Pelicansin kanssa sopimuksensa lauantaina purkanut Joonas Harald siirtyy Mestis-joukkue Jokipoikien riveihin. lue lisää

Mestis-kierros: Joutuuko IPK sijaiskärsijäksi ärsytetyn TUTOn kynsissä?

MESTIS | 3.11.2017 7:00
Perjantain Mestis-kierroksella pisteistä mitellään neljällä paikkaunnalla. Kotonaan yllättäen LeKille hävinnyt TUTO hakee hyvitystä IPK:n kustannuksella. Hermes hamuaa pois jumbosijalta Ketterän vieraana, ja lisäksi yhteen iskevät Jokipojat ja K-Vantaa, sekä Espoo United ja RoKi. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Fabien Bourgeois

Jokipojat R p
s. 1995 Thonon-les-Bains, FRA
173CM / 80KG
SOPIMUS: 2018