Jokereilla haku päällä - pelaajamarkkinat hiljaisia

KHL / Uutinen
Jokereiden pelaajarinki on tällä haavaa ohut ajateltuna kevättä ja pudotuspelejä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ossi Väänänen, Oskari Korpikari, Tommi Huhtala, Mathis Olimb. Siinä lista pelaajista joita tuskin enää nähdään jokeripaidassa tällä kaudella. Joukkueella on ilman tulevia loukkaantumisia 12 KHL-mitat täyttävää hyökkääjää ja kuusi puolustajaa.

Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen ei lauantaina pystynyt kertomaan onko Jokerit saamassa vahvistuksia pelaajamarkkinoilta. KHL:n siirtorajan umpeutumiseen on kymmenen päivää ja ainoana suomalaisjoukkueena KHL:ssä pelaava Jokerit operoi tällä hetkellä hyvin ohkaisella materiaalilla.

Mathis Olimbin siirryttyä Sveitsin liigan Kloten Flyersiin on Jokereilla 12 KHL-tason hyökkääjää. Loukkaantumisia kevättä ajatellen ei olisi vara tulla, jos pelaajamarkkinoilta ei vahvistuksia löydy.

Vuorinen kertoi Jatkoajalle, että hän ja Jari Kurri kyllä ovat aktiivisina pelaajamarkkinoilla, mutta tällä hetkellä ei uusista tulijoista ole kerrottavaa tai tiedotettavaa.

Pelaajakoordinaattori Vuorinen antoi ymmärtää, että suunnitelma B on nostaa jo Jokereissa esiintyneitä nuoria pelaajia tarvittaessa KHL-rinkiin. Muun muassa Saku Salminen, Frank Gymer, Jere Sneck ja Jukureissa lainalla oleva Miro Mäkinen kuuluvat niihin pelaajiin, joilla tarvittaessa täydennetään miehistöä.

Kurri on tällä hetkellä Kanadassa Edmontonissa omissa juhlallisuuksissa, mutta Vuorisen mukaan yhteydenpito onnistuu nykypäivänä pitkästä välimatkasta huolimatta.

» Lähetä palautetta toimitukselle