Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Tuomas Tarkki torjuu jatkossakin JYP-maalilla.

Hannu Rainamo www.hannuphoto.com

Harri Laurila JYPin valmennustiimiin

JYP täydensi valmennustiimiään ja tiedotti valinneensa kakkosvalmentajakseen ensi kaudelle Harri Laurilan. Samalla seura julkisti myös runkopelaajien jatkosopimuksia.

JYP kokoaa vauhdilla tulevan kauden joukkuettaan. Valmennusrintamalla kevään jälkeen joukkueen peräsimeen siirtyvä Marko Virtanen saa aisaparikseen Harri Laurilan. Ryhmän kolmantena jäsenenä jatkaa Ari-Pekka Siekkinen.

- Kun hyvä valmentaminen yhdistyy hyvään pelaajakokemukseen niin tässä on kasassa ihan dream team, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni kommentoi valmennustroikkaa.

Myös Laurila itse kommentoi pestiä tyytyväisenä.

- Olen tosi innoissani päästessäni taas mukaan liigavalmennukseen ja kun pääsee valmentamaan vanhojen tuttujen kanssa, niin mikäs sen parempaa, kehui Laurila.

Laurila on toiminut liigavalmentajana kaudella 2011–2012 Rauman Lukossa. 16–20–vuotiaiden maajoukkueissa Laurila on valmentanut kaikkiaan kuusi kautta ja myös yhden kauden naisten 18-vuotiaiden maajoukkuetta. Lisäksi Laurila on toiminut Suomen Jääkiekkoliiton junioripelaajien tarkkailijana neljän kauden ajan.

Lisäksi JYP ilmoitti jatkosopimuksista tulevalle kaudelle. JYPin riveissä jatkavat maalivahti Tuomas Tarkki, puolustajat Mikko Kalteva ja Mikko Viitanen sekä hyökkääjistä Jari Jääskeläinen ja Antti Jaatinen. Sopimukset kattavat kauden 2013-2014 - Kaltevan, Tarkin ja Jaatisen tapauksessa seura käytti nykyisissä sopimuksissa olleen jatko-option.

JYP-Akatemian nuorista pelaajista liigasopimuksen saivat Markus Nenonen, Mikko Salmio, Valtteri Hietanen, Henri Auvinen ja Sami Rajaniemi. Nuoret pelaajat kiinnitettiin kevääseen 2016 asti. Poikkeuksen tähän tekee Auvinen, jonka sopimus on vuoden lyhyempi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Liigan pistepörssiin iski historiallinen harvainvalta – Kärpät, JYP ja TPS dominoivat

LIIGA | 16.3.2018 7:00
Liigan runkosarjan pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon pääsi tällä kaudella pelaajia vain neljästä joukkueesta. Samanlaista harvainvaltaa ei ole nähty tällä vuosituhannella. lue lisää

JYPin nuoriso-osastolla tukku jatkosopimuksia

LIIGA | 13.3.2018 17:38
JYP solmi jatkosopimuksen kolmelle 19-vuotiaalle pelaajalleen, Anton Stråkalle, Samuli Ratiselle ja Roni Allénille. lue lisää

JYP solmi jatkosopimuksia puolustajilleen - Ikonen ja Lindroos jatkavat Jyväskylässä

LIIGA | 11.3.2018 21:27
Ossi Ikonen ja Alex Lindroos ovat solmineet JYPin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. lue lisää

Yonkman puolusti joukkuettaan iskuin: "Jos hän haluaa puhua, se sopii minulle hyvin"

LIIGA | 8.3.2018 21:57
JYPin ja Ässien välinen ottelu oli varsin lämmin mittelö pudotuspelien hengessä. JYP nappasi pisteet 4-2-voitolla, mutta se ei noussut ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi. lue lisää

"Pelleilyilta" sai otteluvalvojan vaikenemaan: "Ässillä oli minulle kysymys, enkä halua kertoa sitä"

LIIGA | 8.3.2018 21:42
Jyväskylässä nähtiin pudotuspelihenkinen ottelu, jossa tunnekuohuilta ei vältytty. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

SaiPaPelicans
"SaiPa käyttää kotietunsa"
SaiPa saa kotikentästään huomattavan edun otteluun. Runkosarjan aikana joukkueet kohtasivat Lappeenrannassa kolmesti, pisteet menivät Sputnikeille 7-2. Joulutauon jälkeen SaiPa on pelannut viisitoista ottelua, joista joukkue on hävinnyt vain neljä. Pelicansin vierassaldo on synkkä. Kymmenestä viimeisestä vieraspelistään joukkue on onnistunut raapimaan vain yhden voiton.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Mikko Viitanen

s. 1982 Nurmijärvi
191CM / 100KG
SOPIMUS: 2017
VARAUS: 2001 Colorado Avalanche 5.kierros #149