ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Harri Laurila JYPin valmennustiimiin

LIIGA / Uutinen
Tuomas Tarkki torjuu jatkossakin JYP-maalilla.
Kuva © Hannu Rainamo www.hannuphoto.com
JYP täydensi valmennustiimiään ja tiedotti valinneensa kakkosvalmentajakseen ensi kaudelle Harri Laurilan. Samalla seura julkisti myös runkopelaajien jatkosopimuksia.

JYP kokoaa vauhdilla tulevan kauden joukkuettaan. Valmennusrintamalla kevään jälkeen joukkueen peräsimeen siirtyvä Marko Virtanen saa aisaparikseen Harri Laurilan. Ryhmän kolmantena jäsenenä jatkaa Ari-Pekka Siekkinen.

- Kun hyvä valmentaminen yhdistyy hyvään pelaajakokemukseen niin tässä on kasassa ihan dream team, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni kommentoi valmennustroikkaa.

Myös Laurila itse kommentoi pestiä tyytyväisenä.

- Olen tosi innoissani päästessäni taas mukaan liigavalmennukseen ja kun pääsee valmentamaan vanhojen tuttujen kanssa, niin mikäs sen parempaa, kehui Laurila.

Laurila on toiminut liigavalmentajana kaudella 2011–2012 Rauman Lukossa. 16–20–vuotiaiden maajoukkueissa Laurila on valmentanut kaikkiaan kuusi kautta ja myös yhden kauden naisten 18-vuotiaiden maajoukkuetta. Lisäksi Laurila on toiminut Suomen Jääkiekkoliiton junioripelaajien tarkkailijana neljän kauden ajan.

Lisäksi JYP ilmoitti jatkosopimuksista tulevalle kaudelle. JYPin riveissä jatkavat maalivahti Tuomas Tarkki, puolustajat Mikko Kalteva ja Mikko Viitanen sekä hyökkääjistä Jari Jääskeläinen ja Antti Jaatinen. Sopimukset kattavat kauden 2013-2014 - Kaltevan, Tarkin ja Jaatisen tapauksessa seura käytti nykyisissä sopimuksissa olleen jatko-option.

JYP-Akatemian nuorista pelaajista liigasopimuksen saivat Markus Nenonen, Mikko Salmio, Valtteri Hietanen, Henri Auvinen ja Sami Rajaniemi. Nuoret pelaajat kiinnitettiin kevääseen 2016 asti. Poikkeuksen tähän tekee Auvinen, jonka sopimus on vuoden lyhyempi.

» Lähetä palautetta toimitukselle