PWHL julkaisi mestaruuspokaalinsa − maailman huiput mittelevät jatkossa Walter Cupista

Muut Sarjat / Uutinen
Susanna Tapani on ainut suomalainen PWHL:n avauskaudella.
Pohjoisamerikkalainen uusi naisten ammattilaissarja PWHL julkisti torstaina mestaruuspokaalinsa. Joukkueet mittelevät jatkossa Walter Cup -nimeä kantavasta palkinnosta.

PWHL:n mestaruuspokaali julkistettiin torstaina. Se kantaa nimeä Walter Cup. Sarjan taustalla on Mark Walterin omistama yritys, jonka avulla PWHL saatiin käynnistettyä. Walter Cupin on valmistanut kuuluisa maailmanlaajuinen Tiffany & co -kultasepänliike.

− Walter Cup on upein palkinto, jonka PWHL-joukkue voi voittaa, ja hienoin lahja, jonka pelaajat voivat kannattajilleen antaa. Pokaali on mittava virstanpylväs naisten jääkiekossa ja kaikessa naisten urheilussa. Siinä näkyvät Mark ja Kimbra Walterin omistautuminen ja työ PWHL-pelaajien unelmien toteuttamisessa, sanoi sarjan johtohahmoihin kuuluva tennislegenda Billie Jean King tiedotteessa.

PWHL:n runkosarja huipentuu MM-kisatauon jälkeen ja neljä parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin. Sarjan ainoan suomalaispelaajan Susanna Tapanin edustama Bostonin joukkue on tällä hetkellä viidentenä, viisi pistettä pudotuspelipaikasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle