Jokereiden harjoitusotteluiden maalinteko-ongelmat jatkuvat – Kunlun Red Star voittoon jatkoajalla

KHL / Uutinen
Jesse Joensuu vastasi Jokereiden ainokaisesta maalista harjoitusottelussa Kunlun Red Staria vastaan (arkistokuva).
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerit kärsi Pietarin-turnauksen toisen tappionsa jatkoajalla, kun Kunlun Red Star oli parempi maalein 2-1. Harjoituskauden kuudessa ottelussa Jokerit on tehnyt nyt yhteensä kymmenen maalia ja ainoastaan yhdessä ottelussa enemmän kuin kaksi maalia.

Aamupäivällä alkanut Jokereiden Pietarin-turnauksen kolmas kamppailu päättyi Kunlun Red Starin jatkoaikavoittoon maalein 2−1.

Jokereiden ainoan maalin teki ylivoimalla Jesse Joensuu kolmannessa erässä. Jussi Tapolan luotsaaman Red Starin maaleista vastasivat Brandon Yip ja jatkoajalla entinen Jokerit-puolustaja Ville Lajunen.

Jokereille tappio oli Pietarin-turnauksen toinen. Joukkue hävisi ensimmäisen ottelun Avangard Omskille 4−0 ja voitti toisessa ottelussa Severstal Tšerepovetsin maalein 2−1. Turnauksen maaleista ovat vastanneet kapteeni Peter Regin ja Joensuu kahdesti.

Jokerit on tehnyt nyt kuudessa harjoitusottelussa yhteensä vain kymmenen maalia ja viimeisissä viidessä ottelussa vastustajan maaliverkko on heilunut ainoastaan kuudesti. Joukkueen harjoituskauden tehokkaimmat maalintekijät ovat olleet Joensuu ja Nicklas Jensen, jotka molemmat ovat osuneet kahdesti.

Jokerit kohtaa maanantaina Pietarin-turnauksen päätösottelussa ja koko harjoituskautensa viimeisessä ottelussa Pietarin SKA:n. KHL:n runkosarja alkaa Jokereiden osalta kolmas päivä syyskuuta, kun vastaan asettuu Helsingissä tämänpäiväinen vastustaja Kunlun Red Star.

» Lähetä palautetta toimitukselle