Ässät jatkaa Jere Härkälän komennossa ensi kaudellakin – "Uuden sukupolven huippuvalmentaja"

LIIGA / Uutinen
Jere Härkälä jatkaa Ässien peräsimessä ensi kaudellakin.
Kuva © Timo Savela
Vahvaan syyslentoon Ässät luotsannut Jere Härkälä jatkaa porilaisseuran penkin takana.

Ässät käytti päävalmentaja Jere Härkälän sopimuksessa olleen option kaudesta 2024–2025. Ensimmäistä kauttaan Liigassa päävalmentajana toimivan 38-vuotiaan Härkälän johdolla Ässät on kerännyt alkukauden 12 ottelustaan 23 pistettä ja on sarjassa viidentenä.

− Härkälä on uuden sukupolven huippuvalmentaja ja olemme äärimmäisen iloisia, että hän jatkaa tärkeänä osana seuramme pitkäjänteistä kehittämistä, kommentoi Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen seuran tiedotteessa.

− Jeren pelinymmärrys, johtamisote sekä yhteistyökyky tekevät hänestä oikean valmentajan Ässille myös tulevalle kaudelle. Seurassamme on vahva yhteistyö, arjen vaatimustaso ja hyvä ilmapiiri.

Porilaislähtöinen Härkälä on valmentanut jo 16 kauden ajan Ässien organisaatiossa eri rooleissa. Kokemusta on kertynyt niin juniorivalmennuksesta kuin Liigan puolelta apuvalmentajan tehtävistä. Kausina 2020–2022 hän toimi Mestis-joukkue Kokkolan Hermeksen päävalmentajana.

− Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että seura haluaa jatkaa kanssani yhteistyötä. Olen saanut tehdä töitä laadukkaan valmennustiimin ja johtoryhmän kanssa. Porissa on pelin ja pelaajien kehittämiseen erittäin hyvät olosuhteet, Härkälä kehui.

» Lähetä palautetta toimitukselle