KHL-pudotuspelit: Oliwer Kasken ja Ville Pokan Avangard jatkaa Gagarin Cupin metsästystä

KHL / Raportti
Avangard meni tyylillä jatkoon ja kohtaa seuraavaksi Ak Bars Kazanin
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Sarjan kuudennessa ottelussa omskilaisryhmä oli tyly vieras Magnitogorskissa voittaen ottelun 5–1-lukemin ja koko ottelusarjan 4–2-otteluvoitoin. Juho Olkinuoran kausi päättyi, Oliwer Kaski ja Ville Pokka taas jatkavat konferenssifinaaliin joukkueensa kanssa.

Ottelun avausmaalista vastasi Avangard-hyökkääjä Sergei Tolčinski Ilja Kovaltšukin alustamana avauserän alkuminuuteilla. Tuon osuman jälkeen punalamppu syttyi seuraavan kerran toisessa erässä neljästi.

Ensiksi isäntien Maksim Karpov viimeisteli Metallurgille illan ainokaisen. Taiston puolessa välissä nähtiin Metallurgin musta minuutti, jolloin Avangardin johto lisääntyi kahdella osumalla. Vieraiden Reid Boucher tyylitteli vielä ennen erätaukoa alivoimalla lukemiksi 1–4.

Kolmannessa erässä nähtiinkin ainoastaan yksi osuma, kun Aleksei Jemelin laukoi 1–5-loppulukemat.

Voiton myötä Ville Pokka ja Oliwer Kaski jatkavat joukkueensa kanssa seuraavalle kierrokselle otteluvoitoin 4–2. Avangard kohtaa konferenssifinaalissa Ak Bars Kazanin. Juho Olkinuora torjui Metallurg-maalilla ratkaisuottelussa ainoastaan 20 minuuttia, hän päästi yhden maalin ja torjui kuusi laukausta.