TOP 5 –videot tukkiva Metsola: ”Ilkeät pakit pitävät puoliani”

LIIGA / Haastattelu
Metsolan pelasi mielestään hyvin, vaikka parannettavaakin oli. − Kyllä me yleensä voitetaan, jos ei mene kuin yksi.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
Tapparan maalivahti Juha Metsola esitti Hakametsässä jälleen yhden huippuluokan pelastuksen. Metsola ei silti antanut itselleen ottelusta parasta arvosanaa.

Metsola varmisti joukkueelleen voiton paitsi varmoilla perustorjunnoilla myös yhdellä TOP 5 –videoihin kelpaavalla huipputorjunnalla. Toisen erän lopussa Tapparan johtaessa 2−1 Pelicans-hyökkääjä jäi nuolemaan näppejään varman näköisen maalipaikan jälkeen.

− Annoin siinä kaksi riparia eteen. Oli pakko yrittää ottaa veto kiinni, etten näyttäisi ihan aasilta, kun pomputan helppoja kiekkoja, Metsola virnisti.

Metsola esitti myös keskiviikon SaiPa-pelissä yhden yleisöä kohahduttaneen räpylätorjunnan.

− Hyvä, että joskus onnistuu nekin torjunnat. Mutta yleensä on tehnyt jotain väärin, että sellaisia joutuu tekemään. Näin sanoi viisas mies Vesa Toskala joskus.

Ottelun loppu ei tyydyttänyt Metsolaa

Tapparan pelitahti on alkukaudesta ollut tiheä. Tällä viikolla Tappara pelasi neljässä päivässä kolme peliä. Metsolan mukaan maalivahtien roolituksesta ei ole sovittu etukäteen mitään.

− Olen itse aina sanonut valmentajalle, että mennään peli kerrallaan. Ei tule mitään, jos alan miettiä, että huilaan viikon päästä pelin. Edellisenä päivänä kerrotaan, kuka pelaa ja toivottavasti niin tehdään jatkossakin, Metsola sanoi.

Metsola oli Pelicans-pelin jälkeen tyytyväinen, että joukkue pelasi loppuviikon hyvin ja sai kuusi pistettä. Tapparan pitäisi Metsolan mielestä kuitenkin vielä pelata paremmin johtoasemassa, ettei vastustaja saisi ottelun lopussa hyviä maalipaikkoja.

Illan Pelicans-ottelussa nähtiin myös maalineduskahakoita, joista viimeisimmästä Tappara-hyökkääjä Josh Green poistui pukukoppiin. Hän sai 22 sekuntia ennen ottelun loppua ensin kahden minuutin rangaistuksen väkivaltaisuudesta kurmuutettuaan Juhani Tyrväistä, minkä perään pelirangaistuksen osoitettuaan tyytymättömyyttään tuomareille.

− Meillä on vahva jengi maalinedustalla. Siellä on ilkeitä pakkeja, jotka pitävät minun puoliani.

» Lähetä palautetta toimitukselle