Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Tyrväinen viiletti jälleen Jyväskylässä sentterinä.

Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto

Pelicansin Tyrväinen kummasteli voittomaalia: "Kaveri loukkaantui pahasti ja halusin rehellistä alivoimaa"

JYPin ja Pelicansin ottelu alkoi vaisusti, mutta kiihtyi loppua kohti varsin viihdyttäväksi. Ottelua voikin kuvata Pelicansin kannalta hyvin koko kautta kuvaavaksi.

Pelicans pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, jotka tuottivat kaksi pistettä. Erityisesti Ilves-ottelusta oli odotettavissa täyttä pistepottia, kun joukkue johti ottelua kahdesti kahden maalin erolla.

Virheet maksoivat kuitenkin yhden pisteen, ja Jyväskylässä kaikki. Pelicansin valopilkkuihin kuului Antti Tyrväisen johtama ketju. Tyrväinen itse näkikin pelissä sekä hyvää että huonoa.

− Hyvin olimme pelissä mukana lopun retkahdusta lukuun ottamatta. Päällimmäinen fiilis on, että turpaan tuli ja vituttaa, Tyrväinen summasi.

Yksi ratkaisevista hetkistä oli JYPin 2−0-osuma. Tilanteessa Hannes Björninen oli loukkaantuneena, mikä tekikin lahtelaisten alivoimanelikosta alivoimakolmikon.

Säännön mukaan peliä jatketaan jos pelaaja ei ole vaara-alueella. Tyrväinen myönsi, ettei tunne sääntöä tarkkaan, joten harmistunut hyökkääjä kävi kertomassa tuomarille tilanteesta oman mielipiteensä.

− Halusin rehellisen viisi vastaan neljä -tilanteen. Kaveri loukkaantui pahasti ja tuomari ei tehnyt mitään, Tyrväinen pyöritteli.

− Olisi parempi, jos peli vain laitettaisi poikki, kun kaveri loukkaantuu.

Björnisen tilanne ei jäänyt ainoaksi ikäväksi uutiseksi. Lahtelaisten riveistä putosi viikonlopun aikana yhteensä neljä pelaajaa, kun sentterille seuraa tekevät Jesse Mankinen, Jonne Jantunen sekä Casimir Jürgens.

Pelicansille tuuraajien etsintä on tullut tällä kaudella tutuksi. Tyrväinen ei olekaan valmis heittämään kirvestä kaivoon.

− Koko kausi on kamppailtu näiden tilanteiden kanssa ja aina on löytynyt hyviä paikkaajia. Pitää vain taistella!

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Lähde: Pelicansin takalinjoilla loistanut Sulak suuntaa Pohjois-Amerikkaan

LIIGA | NHL | 22.3.2018 20:20
Tšekkilähteen mukaan Pelicansissa pelannut puolustaja Libor Sulak matkustaa täksi kevääksi Pohjois-Amerikkaan. lue lisää

Palohälytys tyhjensi hallin - peli keskeytyi Lappeenrannassa 49 sekunnin jälkeen

LIIGA | 17.3.2018 17:10
SaiPan ja Pelicansin välinen ratkaiseva 1. kierroksen pudotuspeliottelu keskeytyi palohälytyksen takia. lue lisää

Paljon parjatut Pelicans-soturit onnistuivat viimeisellä mahdollisella hetkellä: "Keuhkot ovat vasta lähdössä käyntiin"

LIIGA | 15.3.2018 21:54
Lahden Pelicans pelasi yhden liigakauden kypsimmistä otteluista juuri silloin, kun se sitä eniten tarvitsi. Veitsi kurkulla SaiPaa vastaan pudotuspelien avauskierroksen sarjassa ollut runkosarjan kymppi tasoitti voitot 1−1:een 3−0-tuloksella. lue lisää

Edes kurittomuus ei horjuta porilaista pudotuspelijunaa

LIIGA | 15.3.2018 8:00
Pudotuspelien ensimmäinen kierros jatkuu torstaina. Ässät paketoivat Satakunnan taiston, mutta SaiPa ja Pelicans tarvitsevat kolmannen ottelun keskinäisen paremmuuden ratkaisemiseen. lue lisää

SaiPa–Pelicans, ottelusarjaraportti: SaiPa vei vauhdikkaan ensimmäisen näytöksen Pelicansin hallinnasta huolimatta

LIIGA | 13.3.2018 21:49
Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat SaiPa ja Pelicans. SaiPa oli runkosarjassa seitsemäs, kun Pelicans sai tyytyä viimeiseen tarjolla olleeseen pudotuspelipaikkaan. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Antti Tyrväinen

Pelicans #89 L lh
s. 1989 Seinäjoki, FIN
175CM / 85KG
SOPIMUS: 2018