Pelicansin Tyrväinen kummasteli voittomaalia: "Kaveri loukkaantui pahasti ja halusin rehellistä alivoimaa"

LIIGA / Haastattelu
Tyrväinen viiletti jälleen Jyväskylässä sentterinä.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYPin ja Pelicansin ottelu alkoi vaisusti, mutta kiihtyi loppua kohti varsin viihdyttäväksi. Ottelua voikin kuvata Pelicansin kannalta hyvin koko kautta kuvaavaksi.

Pelicans pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, jotka tuottivat kaksi pistettä. Erityisesti Ilves-ottelusta oli odotettavissa täyttä pistepottia, kun joukkue johti ottelua kahdesti kahden maalin erolla.

Virheet maksoivat kuitenkin yhden pisteen, ja Jyväskylässä kaikki. Pelicansin valopilkkuihin kuului Antti Tyrväisen johtama ketju. Tyrväinen itse näkikin pelissä sekä hyvää että huonoa.

− Hyvin olimme pelissä mukana lopun retkahdusta lukuun ottamatta. Päällimmäinen fiilis on, että turpaan tuli ja vituttaa, Tyrväinen summasi.

Yksi ratkaisevista hetkistä oli JYPin 2−0-osuma. Tilanteessa Hannes Björninen oli loukkaantuneena, mikä tekikin lahtelaisten alivoimanelikosta alivoimakolmikon.

Säännön mukaan peliä jatketaan jos pelaaja ei ole vaara-alueella. Tyrväinen myönsi, ettei tunne sääntöä tarkkaan, joten harmistunut hyökkääjä kävi kertomassa tuomarille tilanteesta oman mielipiteensä.

− Halusin rehellisen viisi vastaan neljä -tilanteen. Kaveri loukkaantui pahasti ja tuomari ei tehnyt mitään, Tyrväinen pyöritteli.

− Olisi parempi, jos peli vain laitettaisi poikki, kun kaveri loukkaantuu.

Björnisen tilanne ei jäänyt ainoaksi ikäväksi uutiseksi. Lahtelaisten riveistä putosi viikonlopun aikana yhteensä neljä pelaajaa, kun sentterille seuraa tekevät Jesse Mankinen, Jonne Jantunen sekä Casimir Jürgens.

Pelicansille tuuraajien etsintä on tullut tällä kaudella tutuksi. Tyrväinen ei olekaan valmis heittämään kirvestä kaivoon.

− Koko kausi on kamppailtu näiden tilanteiden kanssa ja aina on löytynyt hyviä paikkaajia. Pitää vain taistella!

» Lähetä palautetta toimitukselle