Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Noora Räty: Tappelut naislätkään

MAAJOUKKUE / Artikkeli
Naisleijonat tähtäävät mitalijuhliin Sotšissa Noora Rädyn johdolla.
Kuva © Miikka Jääskeläinen
Hanskaajat sai vieraakseen Suomen ylivoimaisimman jääkiekkoilijan, Noora Rädyn. Suomi tähtää Sotšissa surutta mitaliin huikean maalivahtinsa johdolla. Entä sallisiko Räty myllyt naislätkässä?

Noora Räty on paitsi Suomen ylivoimaisin jääkiekkoilija, myös suorapuheinen naisleijona, joka on kunnostautunut Jatkoajan kolumnistinakin. Nooran kolumnit löydät tästä.

Nelinkertainen arvokisamitalisti on Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen tuki ja turva olympialaisissa. Tähtäin on korkealla.

Hanskaajat Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen kohtasivat tulisen naisvahdin silmästä silmään. Kaiken naislätkästä Sotšissa kattava paketti teroittaa Suomen mitalihaaveet. Kukapa tyytyisi pronssiin?

Aikanaan jopa rautakansleri Kalervo Kummolan suututtanut Räty joutuu myös pohtimaan, pitäisikö tappelut ja taklaukset sallia naislätkässä.

Kalen kanssa golfaamaan - "olen pettynyt jos mitalia ei tule"

The Hockey News -lehti arvosti Rädyn maailman 63. vaikutusvaltaisimmaksi jääkiekkovaikuttajaksi. Maailman parhaaksi maalivahdiksi palkitun Rädyn puheita mitalihaaveista kannattaa siis kuunnella.

Räty: "Samat säännöt kuin miehille"

Mitä mieltä Räty on tappeluiden ja taklauksien tuomisesta naislätkään? Entä mitä mieltä itse olet?

Räty ehtii myös neuvomaan Teemu Selännettä kohti olympialaisia ja totuttua maalivirettä. Keskustele fyysisestä naiskiekosta tai Selänteen maalivireestä Twitterissä ja Facebookissa hashtagilla #Hanskaajat!

» Lähetä palautetta toimitukselle