Kuki lopettaa uransa, Kalto miettii yhä

LIIGA / Uutinen
Espoon Bluesissa viime kaudella pelannut Arto Kuki ei jatka jääkiekkoilua ammattilaistasolla. Toinen Bluesin pitkäaikaispotilas Kari Kalto sen sijaan kuntouttaa itseään ja pohtii paluuta.

Arto Kukin uran päättymisen sinetöi vaikea polvivamma. Hän ehti pelata 562 SM-liigaottelua Bluesin, Jokereiden ja Tapparan riveissä.

− Polvi ei ole valitettavasti siinä kunnossa että voisin jatkaa jääkiekkoilijan ammatissa. Taakse jää iso joukko unohtumattomia ihmisiä sekä yhteisesti koettuja hienoja hetkiä, ja tällä hetkellä olen työn haussa ns. siviilin puolella, Kuki kertoo Bluesin tiedotteessa.

Pitkään liigaympyröistä ulkona olleen Kari Kalton uran päättymisestä on myös ollut spekulaatiota, mutta hyökkääjä kiistää tehneensä lopettamispäätöstä. Hän kuului Bluesin sopimuspelaajiin vielä viime kaudella, mutta edellisen kerran hän on liigaotteluita pelannut maaliskuussa 2007. Kalton vaivana on olkapäävamma.

− Kahden leikkauksen jäljiltä olen yhä sairauslomalla ja tulevaisuus tekemisissäni kaukalossa tai kaukalon ulkopuolella on yhä avoin, Kalto kommentoi.

Kalto on pelannut kahdentoista liigakauden aikana Bluesissa ja HIFK:ssa 503 liigaottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle