Mäenpää ja Hirsch tulossa HPK:hon

LIIGA / Uutinen
SM-liigan tyvipäähän jumiutunut Hämeenlinnan Pallokerho on vahvistamassa rivejään puolustaja Mikko Mäenpäällä ja keskushyökkääjä Tyler Hirschillä. Jatkoajan saamien tietojen mukaan sopimukset julkaistaan lähipäivinä.

Hämeenlinnaan palaava Mikko Mäenpää pelaa ensimmäisen ottelunsa mahdollisesti jo torstaina. Viime kaudella try-outin kautta Kerhoon sopimuksen saanut Mäenpää nousi yllättäen joukkueen johtavaksi puolustajaksi sijoittuen koko liigan puolustajien pistepörssissä toiseksi. Mäenpää valittiin kauden päätteeksi liigan All Stars -kentälliseen.

Kauden jälkeen Mäenpää siirtyi Columbus Blue Jacketsin organisaatioon, jossa pelit eivät ole sujuneet odotetulla tavalla. Paluu SM-liigaan on HPK:n ja pelaajan välillä käytännössä sovittu, mutta seura tiedottaa asiasta vasta, kun sopimuksen purusta on täysi varmuus.

Yhdysvaltalainen keskushyökkääjä Tyler Hirsch on pelannut aiemmin Minnesotan yliopistossa, keräten parhaalla kaudellaan 44 pistettä 40 ottelussa. 23-vuotias Hirsch on kahden viime kauden aikana joutunut jättämään NCAA-kautensa kesken henkilökohtaisista syistä. Kaudella 2006-2007 hän ehti pelata 15 ottelua tehopistein 4+18=22.

Uuden ulkomaalaisvahvistuksen tulon myötä HPK:lla on yksi ulkomaalainen kiintiön yli.

» Lähetä palautetta toimitukselle