KalPan Stevenson kotimatkalle

LIIGA / Uutinen
KalPassa SM-liigakauden aloittanut yhdysvaltalaislaituri Jeremy Stevenson jättää toistaiseksi kuopiolaisseuran. Ilves-ottelussa KalPan parhaimpiin kuulunut Stevenson palaa kotimaahansa perhetragedian vuoksi. Aiemmin KalPasta poistui samasta syystä puolustaja Justin Harney.

Kuopiolaisten päävalmentaja Pekka Virta kertoi tilanteesta KalPan avausvoiton jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 33-vuotias Stevenson ehti pelata KalPan riveissä vain neljä SM-liigaottelua.

Varovaisesti kautensa aloittanut Stevenson paransi peliään jatkuvasti ja oli voittoisassa Ilves-otteluissa kuopiolaisten parhaimmistoa. Neljässä pelaamassaan ottelussa yhdysvaltalaislaituri onnistui maalin teossa kertaalleen.

- Kauden alla koputeltiin puuta, kun ei ollut loukkaantumisia, mutta nyt on sattunut jo kaksi tällaista valitettavaa tapausta, KalPan päävalmentaja Pekka Virta kommentoi.

Stevensonin jatko kuopiolaisseurassa on vielä epävarmaa. Voimahyökkääjä palaa KalPaan vain, jos hänen perhettään kohdannut ikävä tapahtuma päättyy onnellisesti. Ilves-ottelu toi KalPan leiriin myös muita ikäviä uutisia. Lauantai-illan ottelussa Bryan Lundbohm loukkasi olkapäänsä ja kultakypärä Jyri Junnilan ottelu päättyi sormivammaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle