Mika Tarvainen palaa KalPaan

LIIGA / Uutinen
KalPa vahvistaa valmennusosastoaan uudella apu- ja maalivahtivalmentajalla. Uutena nimenä kuopiolaisten valmennusryhmään liittyy Mika Tarvainen. Tällä hetkellä Tarvainen työskentelee Elitserienin Timrån maalivahtivalmentajana. Tarvainen aloittaa työt Kuopiossa kauden päätyttyä Ruotsissa.

KalPa vahvistaa valmennusrivistöään kokeneella Mika Tarvaisella. Kuopiolaislähtöinen Tarvainen on tehnyt pitkän uran maalivahtivalmentajana. Tarvaisen, 37, sopimus Timrån kanssa kattoi myös ensi kauden, mutta Elitserienin ainoa kokopäivätoiminen maalivahtivalmentaja palaa kauden päätyttyä Kuopioon.

Loppukeväästä lähtien Tarvainen vastaa kuopiolaisjoukkueen maalivahtivalmennuksesta. KalPa ilmoitti jo aiemmin seuran päävalmentaja Mika Pieniniemen jatkosopimuksesta. Myös kakkosvalmentaja Tero Kotilainen jatkaa tehtävässään.

Tarvainen aloitti KalPan junioreiden maalivahtivalmentajana 90-luvun loppupuolella. Kaudella 1996–1997 mies toimi Oulun Kärppien maalivahtivalmentajana, mistä hän palasi KalPan liigajoukkueen apuvalmentajaksi. Myöhemmin Tarvainen on valmentanut mm. HPK:n ja Pelicansin maalivahteja. KalPan ykkösvahti Kimmo Kapanen ja Tarvainen ovat tehneet pitkäaikaista yhteistyötä, sillä Tarvainen on valmentanut Kapasta niin KalPassa, HPK:ssa kuin Timråssakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle