Steve Passmore korvaa Goehringin jokerimaalilla

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit jatkoi maalivahti-show'taan lupausten mukaisesti, kun se tänään ilmoitti hankkineensa kanadalaisen Steve Passmoren joukkueeseensa. Samalla varmistui, ettei Karl Goehring enää jatka seurassa.

Steve Passmore on 32-vuotias veteraanivahti, jolla on kokemusta NHL:n ja farmisarjojen lisäksi viime kaudelta myös Saksan liigasta. Urallaan hän on pelannut lähes sata NHL-ottelua. Tämän kauden alun Passmore on pelannut AHL:ää Phoenix Coyotesin farmijoukkueessa San Antonio Rampagessa.

- Hän oli alkukauden Phoenixin mukana ja joutui sitten vähän vastoin lupauksia San Antonioon, valotti Jokerien toimitusjohtaja-kakkosvalmentaja Matti Virmanen siirron taustoja.

- Siellä hän pelasi 11 ottelua, mutta irtisanoi sitten itse sopimuksensa.

Jokereissa pienikokoiselle Passmorelle kaavaillaan suurta roolia.

- Toivotaan, että nyt löytyi ykkösmaalivahti, muotoili Virmanen.

- Passmore saapuu perjantaina Suomeen ja ehtii harjoitella hyvin ennen sarjan jatkumista.

Goehring seuranhakuun

Passmoren hankinta merkitsee samalla sitä, että alkukauden Jokereissa torjuneen Karl Goehringin agentti joutuu etsimään miehelle uuden seuran.

- Hänen sopimuksensa on vielä voimassa, mutta agentille on annettu ohjeet etsiä uusi seura mahdollisimman nopeasti. Eiköhän sellainen pian löydy, kyllä näillä miehillä vielä on kysyntää, niinkuin Mapletoftin esimerkki osoittaa, Virmanen viittasi eilen Södertäljeen siirtyneeseen kanadalaissentteriin.

- Goehring on tällä hetkellä USA:n maajoukkueen mukana Saksassa, mutta hän palaa vielä Suomeen, koska hänen kaikki henkilökohtaiset tavaransa ovat täällä.

Jokerien maalivahtinelikko muodostuu näin Passmoresta, alkuviikosta joukkueeseen liittyneestä Mikko Rämöstä, sekä omista junioreista Joonas Hallikaisesta ja Niko Hovisesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle