Jukka Koivu jatkaa ensi kauden Tepsin peräsimessä

LIIGA / Uutinen
Päävalmentaja Jukka Koivu on sopinut TPS:n kanssa vuoden jatkopestistä. Myös muu valmennustiimi jatkaa työtään Turussa seuraavan kauden.

Turun Palloseuran johtokolmikko tiedotti Tepsin tekemisistä tänään. Hannu Ansas, Jouko Narvanmaa ja Jukka Koivu istuivat lehdistön eteen kertomaan odotetun uutisen päävalmentaja Jukka Koivun jatkosta.

- Päävalmentaja-asiasta on tietysti keskusteltu jo jonkin aikaa ja päädytty nyt siihen, että Jukka Koivu jatkaa päävalmentajana ainakin nyt ensi kauden. Jatkosta keskustellaan syksyllä. Viimeistään joulukuuhun mennessä on taas selvillä, mitä sen jälkeen tehdään. Ensi vuosi mennään näin, kertoi Hannu Ansas.

Koivu itse oli hyvin tyytyväinen syntyneeseen ratkaisuun - kuten muutkin herrat.

- Olemme yhdessä todenneet, että haluamme tehdä vain yhden vuoden jatkon sen vuoksi, että olen itse sen kannattaja. Minulla on pitkät perinteet Tepsissä. Olen ollut organisaatiossa 25 vuotta erilisissa tehtävissä.

- Olen kiitollinen 25 vuodesta, jotka olen saanut. Saan jatkaa tätä työtä täällä näin kovassa roolissa, missä tällä hetkellä olen. En lähtisi tähän millään muotoa, ellen saisi tätä valmennustiimiä, elikä tämän kauden valmennustiimiä mukaan.

- Olemme sopineet Suoraniemen, Sokan ja Ylösen kanssa yhdessä, että vastuuta tulee näille entistä enemmän. Kokonaisvastuu on tietenkin minulla, mutta yksin tätä pakettia ei pysty millään tekemään, oli Jukka Koivun arvio.

Tepsin tiedotustilaisuudesta lisää erillisen jutun muodossa myöhemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle