Jan Lundell IFK:n maalinsuulle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Helsingin IFK on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen syyskauden Kirkkonummen Salamoiden maalilla torjuneen Jan Lundellin kanssa.

Lundell on tuttu monille SM-liigaa seuraaville, sillä mies on pelannut peräti seitsemässä SM-liigajoukkueessa, joista kuudessa SM-liigaa. Nykyisistä liigaseuroista Ässät, Lukko, HPK, TPS, Pelicans, Kärpät ja HIFK löytyvät miehen tämänastiselta uralta. Lisäksi Lundell on pelannut Suomessa myös nykyisen Mestiksen edeltäjässä I divisioonassa ja Suomi-sarjan edeltäjässä II divisioonassa. IFK:ssa Lundell pelasi viimeksi kaudella 98-99.

-Timo Laaksoharju on loukkaantuneena, kärsii nivusvaivoista ja on ainakin kaksi viikkoa poissa. Mahdollisuudet ovat, ettei pelaa enää tällä kaudella, valoitti uuden hankinnan syitä IFK:n maalivahtivalmentaja Sakari Lindfors.

Lundellia voidaan pitää todellisena kiekkosiirtolaisena, sillä helsinkiläinen on pelannut urallaan peräti kuudessatoista joukkueessa. Liigoja on takana neljässä eri maassa, viimeisimpänä Tanska.

-Lundell on pelannut tällä kaudella paljon ja hyvin Salamoissa ja tunnemme miehen hyvin ennestään. Lisäksi siirto oli mutkaton, kun sopimuksen sai helposti purettua Salamoiden kanssa, jatkoi Lindfors.

Kuluvalla kaudella Lundell on pelannut Mestiksessä Kirkkonummen Salamoiden riveissä, jossa Lundell on pelannut joukkueen kaikki ottelut. Torjuntaprosenttina miehellä on 91,89%. Lundellin ensiesiintymistä IFK:n paidassa joudutaan vielä odottamaan, sillä tiistaina Porissa IFK-maalille luistelee Dave Stathos.

» Lähetä palautetta toimitukselle