Ville Viitaluoma palaa Kerhoon

LIIGA / Uutinen
HPK sai mieluisia uutisia, kun paluumuuttaja Ville Viitaluoma solmi seuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen.

HPK:ssa yhteensä kolme vuotta kausina 2008–2011 pelannut Ville Viitaluoma palaa Hämeenlinnaan Luulajasta.

– Fiilikset ovat hyvät. Kiva tulla tuttuun joukkueeseen ja tietää, että täällä homma toimii. Perhe viihtyy täällä ja talokin oli valmiina edelliseltä käynniltä. Tämä on mielestäni kaikille osapuolille erittäin hyvä ratkaisu, Viitaluoma toteaa seuran verkkosivuilla.

Edelliskausi Elitserienin runkosarjan voittaneen Luulajan riveissä oli Viitaluomalle haastava. Pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella tippuneen joukkueen peräsimessä 31-vuotias keskushyökkääjä ei saanut omaa peliään kulkemaan, mikä oli yksi osatekijä Suomeen palaamisessa.

– Pelitapa ei oikein antanut viime vuonna periksi omille vahvuuksilleni. Kova taistelu oli viime kaudella koko ajan, sentteri kertoo.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela on erittäin tyytyväinen Viitaluoman pitkään sopimukseen.

– On upeaa, että "Vili" palaa Kerhoon. Tiedämme sataprosenttisesti mitä saamme; äärimmäistä taitoa, johtajuutta, Kerho-sydäntä ja nappisyöttöjä! Paremmin ei olisi asiat meidän kannaltamme voineet mennä, Korpela toteaa seuran sivuilla.

– Uskon, että Kerhon kannattajat saavat kokea huippuhetkiä ensi kaudella, kun saamme Vilin jälleen askiin oranssi paita päällä, toimitusjohtaja hehkuttaa.


Viitaluoma pukee päällensä jälleen oranssinutun.

» Lähetä palautetta toimitukselle