Ässien valmennus pysyy koossa

LIIGA / Uutinen
Joulukuun puolivälissä Pekka Rautakallion jatkosopimuksen julkaissut Ässät jatkoi myös muiden kuluvalla kaudella patapaitojen valmennuksesta vastanneiden henkilöiden sopimuksia.

Puolustajien peluutuksesta vastannut Karri Kivi ja hyökkääjiä peluuttanut Pasi Kaukoranta jatkoivat kontrahtiaan vuodella. Maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen jatkaa puolestaan ainakin kaksi seuraavaa vuotta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennusryhmämme panokseen. Tavoitteenamme on saada valmennukseen pitkäjänteisyyttä ja Pekka Rautakallion ykköstoiveena oli jatkaa työskentelyä nykyisen valmennusryhmän kanssa, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi seuran tiedotteessa.

Kivi toimii nyt kaikkiaan viidettä kauttaan Ässien valmennustiimissä. Välillä FPS:aa ja Ässien A-nuoria valmentanut entinen puolustaja arvostaa kokeneen päävalmentajan alaisuudessa toimimista.

– Ryhmässä on ollut hyvä säpinä sekä johtoryhmän että pelaajiston osalta. Täällä on edelleen hyvät mahdollisuudet kehittyä valmentajana ja olenkin saanut päävalmentaja Rautakalliolta paljon tietoa ja taitoa, Kivi kertoi.

Maalivahtivalmennuksessa erinomaista työtä Eero Kilpeläisen ja Jussi Rynnäksen kanssa tehnyt Lehtonen puolestaan jatkaa hyvin mielin Ässien organisaatiossa.

– Olen viihtynyt Porissa hyvin. Ässät on tarjonnut minulle viihtyisän ja haasteellisen työkentän, jossa olen yrittänyt vastata haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla, Lehtonen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle