Kanukki viltissä, väsynyt juniori ja kylkivammainen

LIIGA / Haastattelu
JYPin päävalmentaja Matti Alatalolla oli monenlaista kerrottavaa suojateistaan ottelun jälkeen. Jyväskyläläisten kannalta näistä ikävin uutinen oli Ossi Louhivaara.

Louhivaara taklasi SaiPan Ossi-Petteri Grönholmia saaden itsensä sairastuvalle. Tarkemmat diagnoosit selvinnevät tutkimuksissa ensi viikolla, mutta pahimmassa tapauksessa Louhivaaralla voi olla kylkiluitakin poikki. Tämä tietäisi helposti yli kuukaudenkin poissaoloa kaukaloista.

Miika Lahden oli tarkoitus pelata nelosketjussa Jouni Virpiön ja Filip Riskan kanssa. Toisin kuitenkin kävi, sillä Lahtea ei näkynyt koko jäähallissa vielä 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Lopulta Lahti löytyi kotoaan päiväunilta.

Alatalo ymmärtää Miika Lahden väsymyksen.

- Pitää kuitenkin koulut hoitaa ja opiskella. Hän on toisinaan ollu aamulla seitsemältä treenaamassa ennen koulua ja se ymmärrettävää, jos kroppa tekee näin. Annoin hänelle jo perjantaivapaan harjoituksista, kyseessä on kuitenkin 18-vuotias poika.

Kanadalaishyökkääjä Lucas Lawson istui SaiPa-ottelun katsomossa siviilivaatteet päällä. Loukkaantumisesta ei kuitenkaan ole hänen kohdallaan kysymys, vaan tuttavallisemmin käsitteestä vilttikomennus.

- Ei me häntä pidetä täällä kauan, jos parannusta aiempaan ei tapahdu.

» Lähetä palautetta toimitukselle