Koreis palaamassa Ilvekseen, lisää tulossa?

LIIGA / Artikkeli
Ilves on saamassa lisävahvistuksia joukkueeseensa, kun Jakub Koreis on liittynyt joukkueen harjoitusrinkiin. Tamperelaisseura etsii vahvistuksia myös puolustajaosastolle.

Ilveksessä kesällä koeajalla ollut tshekkihyökkääjä Jakub Koreis on palaamassa joukkueen kokoonpanoon. Koreis lähetettiin Ilveksestä kotiin ennen liigan alkua selkävaivojen vuoksi, mutta nyt hän on palaamassa takaisin ruotuun.

– Jakub tuli eilen (maanantaina) maahan ja on saanut lääkäriltä luvan harjoitella täysiä, Ilveksen päävalmentaja Sakari Pietilä kertoo.

– Pidin syksyllä paljon hänestä. Loukkaantumiset sotkivat kuvioita tuolloin.

Ihan suoraan sairasvuoteelta Koreis ei ole tulossa, hän on harjoitellut Pardubicen Extraliigajoukkueen A-nuorten kanssa jo jonkin aikaa.

Ilves on ilmeisesti luopumassa ruotsalaishyökkääjä Henrik Malmströmistä. Loukkaantumisista alkukaudella kärsinyt Malmström on ollut pettymys, eikä mies mahtunut paikallispelissä edes kokoonpanoon.

– Malmströmin tilanteesta täytyy keskustella, Pietilä tyytyy toteamaan.

Malmströmin poistuminen tarkoittaisi myös sitä, että Ilveksellä olisi ulkomaalaiskiintiössä jälleen tilaa yhdelle pelaajalle.

Avoinna on myös Mikko Peltolan tilanne. Konkarisentteri oli jo lähellä siirtyä Malmöön, mutta se siirto kariutui. Peltolalla on ollut vaikeuksia mahtua Ilveksen kokoonpanoon viime aikoina. Paikallispelissä hän sai kuitenkin roolin nelosketjun keskeltä.

Kipeimmin Ilves kaipaa vahvistuksia puolustajaosastolleen. Arto Tukio ja Joonas Lehtivuori ovat liian yksin kiekollisessa roolissa. Erityisesti kovaa laukova viivapuolustaja lienee tamperelaisryhmän toiveissa, sillä tällä hetkellä Ilveksen riveistä ei sellaista löydy.

Jatkoajan saamien tietojen mukaan Ilves on tiettävästi ollut erittäin kiinnostunut Ässissä alkukauden pelanneesta puolustaja Matt Nickersonista, mikäli porilaisseura aikoo yleisön suosikista luopua.

» Lähetä palautetta toimitukselle