Matikainen Bluesin seuraava päävalmentaja

LIIGA / Uutinen
Espoo Blues julkaisi keskiviikkona odotetun uutisen. Nykyinen apuvalmentaja Petri Matikainen jatkaa Kari Heikkilän työtä, kun tämä jättää joukkueen kauden päätteeksi. Matikaisen ja muun valmennustiimin sopimukset ovat kaksivuotisia.

Matikaisen kakkosvalmentajaksi nimitettiin Bluesin A-junioreita valmentava Lauri Marjamäki, jonka luotsaama joukkue johtaa tällä hetkellä A-nuorten SM-liigaa.

Matikaisen ja Marjamäen lisäksi ensi kauden valmennustiimissä jatkaa Marko Torenius, joka on toiminut tällä kaudella maalivahtivalmentajana sekä joukkueenjohtajana. Toreniuksenkin sopimus kattaa seuraavat kaksi vuotta.

style="border-top: solid 6px #BBD2E9; border-left: solid 2px #BBD2E9; border-right: solid 2px #BBD2E9; border-bottom: solid 2px #BBD2E9; padding: 3px;">kommentti

Hyviä uutisia!
href="http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=kolumnit&joukkue=Blues&id=5723">[lue lisää]

- Näillä valmentajavalinnoilla varmistamme espoolaisen kiekon jatkuvuuden ja joukkueen menestymismahdollisuudet myös tulevina vuosina, Bluesin toimitusjohtaja Tom Kivimäki totesi seuran tiedotteessa.

- Petri Matikainen oli haluamamme mies seuraavaksi vastuuvalmentajaksi. Hän on erittäin sitoutunut, tuntee joukkueen hyvin ja on tehnyt Kari Heikkilän kanssa erinomaista työtä joukkueen urheilullisen tason nostamiseksi kuluneina kahtena vuotena, Kivimäki kuvailee tulevaa päävalmentajaa.

Matikainen on Bluesin lisäksi toiminut vuosina 2003-2005 Lahden Pelicansin liigajoukkueen ja A-junioreiden päävalmentajana. Hän on myös valmentanut Suomen nuorten maajoukkuetta.

- Lauri Marjamäki puolestaan on tehnyt vakuuttavaa työtä Bluesin A-nuorten valmentajana ja on viime vuosina ollut tärkeä tekijä espoolaisnuorten kehittämisessä huipputasolle, Kivimäki jatkaa.

Holtarille ylennys

Viimeiset kaksi vuotta Bluesin pelaajakoordinaattorina toiminut Jukka Holtari jatkaa myös organisaatiossa. Hänen toimenkuvansa laajenee, sillä hänestä tulee urheilutoimenjohtaja. Näin ollen Holtari vastaa pelaajahankintojen lisäksi Bluesin koko urheilutoiminnasta.

- Holtari on monipuolisen jääkiekkotaustan omaava huippuammattilainen. Hole on työskennellyt Bluesin organisaatiossa lähes kymmenen vuotta eri tehtävissä, joten hän tuntee espoolaisen kiekon vahvuudet ja kehittämistarpeet erittäin hyvin, Kivimäki kertoo.

Blues ilmoitti myös, että tämän kauden pelaajista yli kaksikymmentä jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Ensi kauden joukkue julkistetaan kauden jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle