Ville Viitaluoma Elitserieniin

LIIGA / Uutinen
HPK:ta kolme kautta edustanut Ville Viitaluoma siirtyy Ruotsiin ja edustaa kaksi seuraavaa vuotta Luulajaa.

Ville Viitaluoma jatkaa uraansa ulkomailla. Viitaluoma teki kahden vuoden sopimuksen Elitserienin Luulajan kanssa. Viitaluoma tekee Luulajan ensi kauden joukkueessa seuraa kahdelle muulle suomalaispelaajalle, Joonas Vihkolle ja Topi Jaakolalle.

– Halusimme hänet tänne jo täksi kaudeksi yhdessä Joonas Vihkon kanssa, mutta hänellä oli jo sopimus. Viitaluoma on kokenut ja taitava pelaaja, joka nostaa koko joukkueen tasoa, ja hän on aiemminkin pelannut hyvin Vihkon kanssa, Luulajan urheilujohtaja Lars Bergström kertoo seuran tiedotteessa.

Viitaluomalle siirto ulkomaille on uran ensimmäinen, sillä yhdeksänvuotisen ammattilaisuransa aikana HIFK-kasvatti on pelannut vain SM-liigaa.

– Odotan innolla muuttoa Luulajaan. Sopimus tuntuu hyvältä ja ensimmäinen ulkomaankomennus on jännittävä haaste. Olen tällä kaudella nähnyt monta Luulajan peliä televisiosta ja pidän heidän pelityylistään, Viitaluoma itse toteaa.

Kaudella 2010–2011 Viitaluoma pelasi SM-liigaa HPK:n paidassa. 30-vuotias sentteri oli joukkueensa paras pistemies tehoin 11+34=45.


Ville Viitaluoma siirtyy Ruotsiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle