Antti Pihlström siirtyy Färjestadiin

NHL / Uutinen
Nashville Predatorsin organisaatiossa pari edellistä kautta kiekkoillut Antti Pihlström jatkaa uraansa Elitserienissä. Miehen uusi seura on Färjestad, jonka kanssa hyökkääjä solmi vuoden mittaisen sopimuksen.

Antti Pihlströmin kaksi edellistä kautta ovat sujuneet Pohjois-Amerikassa. Viime talvena mies vietti suurimman osan ajastaan NHL:n puolella, kun hän pelasi 53 ottelua Nashville Predatorsin riveissä. Tilastoihin mies merkkautti lukemat 2+5=7.

Ennen Pohjois-Amerikan vuosiaan Pihlström kiekkoili HPK:ssa. Lisäksi hän on pelannut SM-liigaa SaiPan ja Bluesin nutuissa.

Ruotsissa Pihlströmiltä odotetaan paljon. Seuran verkkosivuilla hänen pelityyliään verrataan seurassa toissa kaudella piipahtaneeseen Jani Tuppuraiseen.

– Antti on nopea energiapelaaja, hyvä taklaamaan ja lisäksi hänellä on maalivainua. Hän tekee tilaa myös kanssapelaajilleen vauhdillaan ja kovuudellaan. Siksi hänen pelinsä toimii joka ilta, luettelee Färjestadin urheilutoimenjohtaja Thomas Rundqvist seuran verkkosivuilla.

Färjestadin internetsivujen mukaan Pihlström ei saanut NHL-seuralta haluaamaansa yksisuuntaista sopimusta, joten hän päätti palata Eurooppaan. Elitserienin lisäksi miehellä oli pöydällä tarjouksia SM-liigasta ja KHL:stä.

» Lähetä palautetta toimitukselle