Leopold tyräleikkauksessa

NHL / Uutinen
Varaustilaisuuden yhteydessä Calgary Flamesistä Colorado Avalancheen siirtyneeltä Jordan Leopoldilta on leikattu tyrä. Arvioitu toipumisaika on 10-12 viikkoa.

Jordan Leopold saapui Avalanche-organisaatioon varaustilaisuudessa tehdyn Alex Tanguay-kaupan yhteydessä. Kiekollisen puolustaja Leopoldin lisäksi seura sai vuosien 2006 ja 2007 toisen kierroksen varaukset. Vuoden 2006 varausoikeuden seura käytti hyökkääjä Codey Burkiin.

Seuran tiedotteen mukaan Leopoldin tyrä piti leikata, koska vamma ei olisi tervehtynyt pelkällä kuntoutuksella. Leikkaus onnistui hyvin ja Jordanin odotetaan toipuvan pelikuntoon noin 10-12 viikossa.

Avalanchen harjoitusleiri alkaa 13. syyskuuta, joten todennäköisesti Leopold ei pysty osallistumaan leirille eikä välttämättä edes kauden avaukseen Dallas Starsia vastaan 4. lokakuuta.

- Tämä leikkaus piti tehdä ja nyt oli paras aika tehdä se, totesi organisaation tiedottaja Jean Martineua operaatiosta.

- Meillä on hyvin laaja ja syvä puolustus ja olemme luottavaisia että puolustuksemme on vakaalla pohjalla tästä huolimatta, kommentoi Martineau seuran ykköspuolustajaksi suunnitellun Leopoldin leikkauksesta seurannutta tilannetta.

Colorado Avalanchella onkin sopimus kahdeksan NHL-kokemusta omaavan pakin kanssa, joten ainakaan Leopoldin lyhytaikainen puuttuminen ei pitäisi näkyä joukkueen menestymisessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle