NHL: Siirtorumban ennakkopaketti

NHL / Artikkeli
NHL:n siirtojen takarajaan on viikon verran aikaa. Jatkoajan NHL-toimitus tekee katsauksen jokaisen joukkueen tilanteeseen ja tarpeisiin ennen siirtoruljanssia.

On taas se aika vuodesta. Toivonsa tämän kauden suhteen menettäneet joukkueet satsaavat jo tulevaisuuteen, kun taas Stanley Cupia havittelevat ryhmät pyrkivät täsmähankinnoilla tilkitsemään viimeisetkin puutteet joukkueen rakenteessa.

lisää

Kello tikittää siirtorajan lähestyessä
[lue lisää]

NHL:ssä nykyään vallitseva palkkakatto rajoittaa osaltaan suurinta hulinaa siirtorajan kynnyksellä. Enää kilpavarustelua ei voi tehdä syytämällä rahaa mielin määrin, vaan palkkakatto pitää ottaa huomioon.

Mitä lähemmäksi siirtoikkunan sulkeutumista (26.2) päästään, sitä voimakkaampana siirtohuhut vellovat. Moni tähtipelaaja on taas ollut siirtospekulaatioiden kohteina. Muun muassa Mats Sundin, Olli Jokinen sekä Marian Hossa ovat pelaajia, jotka on yhdistetty ties kuinka moneen eri joukkueeseen. Täysin eri asia kuitenkin taas on, siirtyykö esimerkiksi huhujen kohteena lähes joka vuosi oleva Jokinen tänäkään talvena toiseen seuraan.

Seuraavassa konferenssittain joukkueiden tilanteet siirtorajan kynnyksellä.

» Lähetä palautetta toimitukselle