Mielipide

Mitä NHL-joukkueet toivovat Joulupukilta?

NHL / Kolumni
Kauden puoliväli lähestyy NHL:ssä hyvää vauhtia ja kentällä on pitänyt kiirettä. Joulu on kuitenkin jopa NHL:ssä rauhoittumisen aikaa ja nyt kiireet saavat väistyä Joulupukin tieltä. Jatkoaika leikki pukkia, jolle joukkueet lähettivät lahjatoiveensa vetäytyessään lyhyelle joululomalle. Mutta kuka saa kovia ja kuka pehmeitä paketteja?

Alkukaudesta on nähty perinteiseen tapaan yllätyksiä, joitakin pettymyksiä ja ollaanpa liigassa ehditty sorvaamaan medioissa myös tulevia mestareita. Joulukinkut on kuitenkin vielä syömättä, pukki vasta lähtenyt matkaan ja kautta vielä paljon jäljellä, joten ennustusten tekeminen näin ennen joulua on vaikea tehtävä kenelle tahansa.

Jatkoaika analysoi kevyesti kauden alkua jokaisen joukkueen kohdalta ja teki tämän analyysin pohjalta kaikkien joukkueiden Joulupukille lähettämän lahjatoivelistan. Lahjatoiveita on sen verran runsaasti, että pukilla tulee olemaan todella kiire kaikkien toiveiden täyttämisessä, mutta muutaman toiveen pukki ehtinee kuitenkin täyttämään.

Joulu on ennen kaikkea rauhoittumisen aikaa, mutta se on myös antamisen aikaa ja kaikin puolin hyvin tärkeää aikaa. Jatkoajan leikkimielisten lahjatoivelistojen toteutumiset kun saattavat ratkaista jopa tulevan mestarin ja mikäli näin käy, Joulupukin nimi olisi ehdottomasti kaiverrettava Stanley Cupin kylkeen.

Jatkoajan NHL-toimitus toivottaa tämän paketin myötä kaikille lukijoilleen oikein hyvää ja rauhallista joulua 2006 sekä onnellista uutta vuotta 2007!

  • Itäinen konferenssi: tasapainoilulautoja ja energiajuomaa
  • Läntinen konferenssi: robottien ja Dr. Philin voimalla
  • » Lähetä palautetta toimitukselle